Hernieuwde samenwerking Revant medisch specialistische revalidatie en Unica ICT Solutions | Unica

Hernieuwde samenwerking Revant medisch specialistische revalidatie en Unica ICT Solutions

Hernieuwde samenwerking Revant medisch specialistische revalidatie en Unica ICT Solutions

BREDA – Revant, hét medisch expertisecentrum voor specialistische revalidatie in West-Brabant en Zeeland, heeft na een nieuw aanbestedingstraject wederom voor Unica ICT Solutions gekozen als ICT-partner. Revant, dat in 2016 na een aanbesteding op het gebied van outsourcing voor Unica ICT Solutions koos, heeft zich nu dus wederom voor minimaal vier jaar verbonden aan de ICT-partij. Hiermee bevestigt Revant de goede samenwerking en de tevredenheid over de dienstverlening van de afgelopen jaren.

De afgelopen jaren werd de kantoorautomatisering voor Revant medisch specialistische revalidatie al beheerd door Unica ICT Solutions. In de hernieuwde samenwerking zal de ICT-partij in samenwerking met de Rotterdamse cloudsourcing provider Intermax nu ook de EPD (Elektronisch Patiënten Dossier)-omgeving hosten en beheren. Revant brengt daarmee een groot deel van haar ‘core’ ICT-omgeving onder bij Unica ICT Solutions, waarmee beide partijen samen verder aan de toekomst bouwen. René van Gorp, Manager Informatiemanagement & Zorglogistiek bij Revant, verwoordt het als volgt: “Deze samenwerking zorgt ervoor dat dienstverlening op de cruciale ICT-voorzieningen voor onze dienstverlening optimaal is afgestemd en de continuïteit is geborgd. Het terugbrengen van deze dienstverlening tot één leverancier heeft daarnaast ook tot een materiële kostenreductie geleid.”

De komende maanden worden door Unica ICT Solutions volop benut om de medewerkers van Revant medisch specialistische revalidatie te begeleiden naar een moderne werkplek. Gerard Tijink, directeur bij Unica ICT Solutions, legt uit: “Wij zullen Revant als ICT-partner helpen de stap naar verdere digitalisatie te zetten, waarmee zowel het zorg- als ondersteunend personeel optimaal en efficiënt kunnen gaan samenwerken.” Ook zal de netwerkinfrastructuur in de vernieuwde samenwerking naar een nog kwalitatief hoogwaardiger, betrouwbaarder en veiliger niveau worden getild. Tijink besluit: “Wij zijn trots op Revant als partner en trots op het vertrouwen dat is afgegeven met deze samenwerking.”

Over Revant
De revalidatiezorg binnen Revant is gericht op medisch specialistische problematiek. Revant biedt binnen een veranderend zorglandschap een duurzaam, kwalitatief hoogwaardig, effectief en efficiënt zorgaanbod in klinische en poliklinische revalidatiediagnostiek, -advisering en -behandeling op het gebied van medisch specialistische revalidatie en revalidatie bij complex chronisch longfalen.