Personeel plannen dankzij app nu een ‘fluitje van een cent’ voor Vitesse

Personeel plannen dankzij app nu een ‘fluitje van een cent’ voor Vitesse

Het handmatig plannen van 300 medewerkers en inhuurkrachten kostte de Arnhemse voetbalclub Vitesse erg veel tijd. Het zorgde bovendien voor een onnodig grote en weinig inzichtelijke papierhandel. Dat kon en moest anders. Vitesse schakelde de hulp in van Unica ICT Solutions en met behulp van het Microsoft Power Platform werd de Flexteam app gebouwd. 

Jeroen Reinten van Vitesse: ‘Het ontwikkeltraject was heel kort voor een dusdanige applicatie. Unica ICT Solutions werkte eigenlijk in één grote sprint. Wij konden tussendoor steeds input leveren, waardoor er heel snel een passende applicatie neergezet is. Als de data eenmaal ingevoerd is, is het gebruik van de app een fluitje van een cent. We zien nu heel snel waar de gaten in de planning zitten en waar we extra flexwerkers moeten inzetten.’

De Flexteam-applicatie is niet alleen voor Vitesse een uitkomst, maar kan voor alle organisatoren van evenementen en bedrijven die regelmatig flexibel personeel een heel handig hulpmiddel zijn. Denk hierbij aan organisatoren van beurzen, concerten, sportwedstrijden, maar ook voor cateraars en evenementbureaus. Zonder een goed systeem kan de personeelsplanning van een reeks evenementen die vlak na elkaar plaatsvinden een flinke uitdaging zijn. 

Lees hier verder hoe de Flexteam app werkt.
 

Lees de referentiecase