Sophos kent MSP Connect Flex Excellence Award Benelux toe aan Unica ICT Solutions | Unica

Sophos kent MSP Connect Flex Excellence Award Benelux toe aan Unica ICT Solutions

Sophos kent MSP Connect Flex Excellence Award Benelux toe aan Unica ICT Solutions

DEVENTER – Wereldleider in cybersecurity, Sophos, heeft onlangs een award uitgereikt aan Unica ICT Solutions. Met het winnen van de award onderlegt Sophos dat de ICT-partij topprestaties levert en toewijding heeft om organisaties met behulp van de oplossingen van Sophos van de hoogste beveiligingsniveaus te voorzien.
 
“De verschuiving naar werken op afstand heeft het aanvalsoppervlak van organisaties aanzienlijk vergroot. Cybercriminelen doen er alles aan om deze steeds virtuelere netwerken binnen te dringen. Gewapend met de beste cyberbeveiligingsoplossingen en -diensten van Sophos, beveiligt Unica ICT Solutions organisaties tegen deze geavanceerde bedreigingen”, zegt Kendra Krause, Sophos senior vice president van wereldwijde kanalen en verkoopactiviteiten. “Sophos is er trots op de winnaars die toonaangevend zijn in de industrie dit jaar te ondersteunen en te erkennen in het leveren van bedrijfskritieke cyberbeveiligingsoplossingen. We kijken uit naar hun aanhoudende succes.” 

In 2018 ontving Hendry Scholing, Solutions Advisor Networking & Communications bij Unica ICT Solutions, de Gold Partner Award uit handen van Arjan Boll, senior channel account executive bij Sophos. Boll gaf destijds aan de samenwerking en relatie hechter te zien worden en zag nog veel mooie kansen om onze gezamenlijke business uit te bouwen. Dat wordt nu ook bekrachtigd met de toekenning van de MSP Connect Flex Excellence Award Benelux. Gijs Koenjer, Security Consultant bij Unica ICT Solutions, verwoordt: “Deze award is mooie bekroning op de weg die we een aantal jaren geleden al zijn ingeslagen om hoogstaande beveiligingsoplossingen van Sophos te bieden tegen een flexibel prijsmodel. Hiermee zijn we in staat geweest om ook de vele thuiswerkers sinds Covid19 te beschermen.”

​​​​


Over Unica ICT Solutions
Wij heten je van harte welkom bij Unica ICT Solutions: De solide, innovatieve, full-service ICT-dienstverlener die al jarenlang een betrouwbare partner is in de markt. In 1992 gestart als onderneming gericht op de particuliere markt en het mkb, maar door een enorme lading gedrevenheid en ondernemerschap groot geworden tot een landelijke speler. Door de fusie met Unica in 2012 behoren we nu tot de top-3 van bedrijven in de Nederlandse markt van technische dienstverlening. Als cluster van Unica is Unica ICT Solutions een zelfstandig opererende businessunit. Unica ICT Solutions is als technologiegedreven advies-, implementatie, adoptie- en beheerorganisatie dé ICT-partner voor haar klanten. Wij zijn één van de weinige ICT-dienstverleners die het gehele ICT-landschap kunnen verzorgen en bieden dan ook een heel breed scala aan diensten voor de markt. Deze zijn erop gericht om bedrijfsprocessen van klanten zo optimaal mogelijk te ondersteunen en daarmee de eindgebruikers te ontzorgen. Hiermee helpen wij klanten slimmer te werken en ondersteunen wij hen in hun digitale transformatie en de stap naar een datagedreven organisatie. ICT is namelijk geen doel op zich, maar een prachtig middel om een doel te bereiken. Wij zijn er voor jou!

Over Sophos
Als wereldleider in cyberbeveiliging van de volgende generatie beschermt Sophos meer dan 400.000 organisaties van elke omvang in meer dan 150 landen tegen de meest geavanceerde cyberbedreigingen van vandaag. Aangedreven door SophosLabs – een wereldwijd team voor dreigingsinformatie en datawetenschap – beveiligen Sophos' cloud-native en AI-aangedreven oplossingen eindpunten (laptops, servers en mobiele apparaten) en netwerken tegen evoluerende cyberaanvaltechnieken, waaronder ransomware, malware, exploits, data-exfiltratie, inbreuken op actieve tegenstanders, phishing en meer. Sophos Central, een cloud-native beheerplatform, integreert Sophos' volledige portfolio van producten van de volgende generatie, inclusief de Intercept X endpoint-oplossing en de XG next-generation firewall, in één enkel "gesynchroniseerd beveiligingssysteem" dat toegankelijk is via een reeks API's. Sophos heeft een transitie naar cyberbeveiliging van de volgende generatie gestimuleerd, gebruikmakend van geavanceerde mogelijkheden in de cloud, machine learning, API's, automatisering, beheerde reactie op bedreigingen en meer, om enterprise-grade bescherming te bieden aan organisaties van elke omvang. Sophos verkoopt haar producten en diensten uitsluitend via een wereldwijd kanaal van meer dan 53.000 partners en managed service providers (MSP's). Sophos stelt haar innovatieve commerciële technologieën ook via Sophos Home ter beschikking aan consumenten. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Oxford, VK. Meer informatie is beschikbaar op www.sophos.com