Team Jumbo Visma zoekt nieuwe samenwerking op | Unica

Team Jumbo Visma zoekt nieuwe samenwerking op

Team Jumbo Visma zoekt nieuwe samenwerking op

DEVENTER – Met de Ronde van Lombardije als laatste wielrenevenement zit het wielerseizoen er voor 2021 weer op. Team Jumbo-Visma kan terugkijken op een succesvol wielrenjaar, met mooie resultaten. Vanaf nu gaat het team zich weer volop voorbereiden op het nieuwe wielerseizoen, startend vanaf het trainingskamp in december 2021. Daar komt ook bij dat er gekeken wordt naar hoe het team op de achtergrond ervoor kan zorgen dat processen nog voorspoediger verlopen waardoor het team nog betere prestaties kan leveren. Om die processen onder te loep te nemen en waar nodig te verbeteren heeft Team Jumbo-Visma de samenwerking opgezocht met Unica ICT Solutions. De specialisten van de ICT-dienstverlener ontwikkelden daarom een app voor het team.  

Om elk wielerseizoen weer tot een succes te maken bestaat Team Jumbo-Visma, naast de renners natuurlijk, uit een heel team van bijna 100 specialisten om de renners in werkelijk alles te faciliteren. Echter, door de groei van het aantal stafleden en renners (meerdere ploegen) is de huidige wijze van het vastleggen van de planning te beperkt in de mogelijkheden. “Unica ICT Solutions helpt ons om onze werkwijze uit te bereiden en te automatiseren, en zorgt er daarnaast voor dat iedereen die dat moet hebben toegang heeft in de dynamische omgeving en daar real-time inzicht in heeft. Zo helpen ze onze alsmaar groeiende uitdagingen te tackelen en kunnen wij ervoor blijven zorgen dat we het juiste materiaal en de juiste mensen bij de goede wielerronde te krijgen”, zo verwoordt Jan Boven, coach/logistiek manager bij Team Jumbo-Visma. 

De afgelopen maanden is er al ontzettend hard gewerkt om de app helemaal op maat te ontwikkelen en te testen, waarin niet alleen de dagplanning wordt meegenomen maar ook de planning op het gebied van events, onderhoud, personeel en logistiek (inclusief het zestigtal bevattende wagenpark).  Alles zal vanaf het nieuwe wielerseizoen via de door Unica ICT Solutions ontwikkelde app gaan verlopen.  

Benieuwd hoe Unica ICT Solutions Team Jumbo Visma gaat helpen? Houd onze samenwerking dan vooral in de gaten in het nieuwe wielerseizoen en bekijk de video hieronder met een korte uitleg van Jan Boven.
 


Ook geïnteresseerd in een app die bij jouw organisatie past?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen contact met je op. Wij helpen je graag.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.