Unica ICT Solutions heeft de Microsoft Azure Virtual Desktop Advanced Specialization behaald | Unica

Unica ICT Solutions heeft de Microsoft Azure Virtual Desktop Advanced Specialization behaald

Unica ICT Solutions heeft de Microsoft Azure Virtual Desktop Advanced Specialization behaald

DEVENTER - Unica ICT Solutions heeft vandaag aangekondigd dat het de geavanceerde specialisatie Microsoft Azure Virtual Desktop (voorheen Windows Virtual Desktop) heeft behaald. De specialisatie is een validatie van de diepgaande kennis, uitgebreide ervaring en expertise van een partner in het implementeren, schalen en beveiligen van virtuele desktopinfrastructuur op Azure.

Alleen partners die voldoen aan strenge criteria op het gebied van klantsucces en vaardigheid van het personeel én die slagen voor een externe audit van hun Azure Virtual Desktop-technische praktijken, kunnen de geavanceerde specialisatie ‘Microsoft Azure Virtual Desktop’ verdienen.

Het ondersteunen van veilig werken op afstand voor werknemers is belangrijker dan ooit. Microsoft Azure Virtual Desktop is een Microsoft-oplossing die naadloos integreert met andere Microsoft-producten waarmee klanten virtuele desktops op een schaalbare, veilige en kosteneffectieve manier kunnen implementeren.

Partners met gevalideerde mogelijkheden bij het implementeren van Azure Virtual Desktop kunnen klanten helpen bij het implementeren en navigeren door de licentie-efficiëntie die het biedt om de oplossing te leveren die het meest efficiënt is voor hun organisatie.

Rodney Clark, Corporate Vice President, Global Partner Solutions, Channel Sales en Channel Chief bij Microsoft voegt toe: “De geavanceerde specialisatie van Microsoft Azure Virtual Desktop benadrukt de partners die als het meest capabel kunnen worden beschouwd als het gaat om het implementeren van Azure Virtual Desktop in Azure. Unica ICT Solutions heeft duidelijk aangetoond dat ze zowel de vaardigheden als de ervaring hebben om klanten een pad te bieden naar de transitie naar desktop-as-a-service, op een schaalbare, veilige en kosteneffectieve manier.”
 

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.