Unica ICT Solutions lanceert de fit-werkplek

Unica ICT Solutions lanceert de fit-werkplek

Unica ICT Solutions lanceert fit, de flexibele, functionele en toekomstbestendige werkplek gebaseerd op Microsoft-technologie. Daarbij wordt niet uitgegaan van de mogelijkheden van IT, maar draait het om de wensen van de gebruiker. Om te bepalen wat die wensen zijn, wordt gebruik gemaakt van de fit-route, een unieke aanpak om tot de best passende werkplek te komen.  

De manier van werken verandert. Een gebruiker wil overal, altijd en op elk apparaat kunnen werken. De fit-werkplek biedt deze mogelijkheid en beschikt over de tools om veilig, productief en effectief (samen) te werken. Omdat de werkplek volledig op maat aangeboden wordt, heeft de gebruiker alleen beschikking over de applicaties die daadwerkelijk nodig zijn voor de dagelijkse werkzaamheden. Dat zorgt voor een efficiënte en overzichtelijke werkplek. 

Unieke aanpak

Misschien nog wel belangrijker dan de werkplek zelf, is de reis naar deze werkplek toe. Welke gebruikers maken gebruik van de werkplek, welke functionaliteiten hebben zij nodig, hoe worden medewerkers geattendeerd op deze nieuwe functionaliteiten en hoe maken zij zich deze functionaliteiten eigen? 
 

Vier stappen

Unica ICT Solutions heeft een eigen unieke aanpak ontwikkeld, waarmee organisaties mee op reis genomen worden om te komen op de eindbestemming: 'de werkplek die bij jou past’. Aan de hand van vier stappen komt deze op maat gemaakte werkplek tot stand: kennismaking, inspiratie, workshops en implementatie. ‘Deze aanpak is zo uniek omdat we niet uitgaan van de mogelijkheden van de techniek, maar zo veel mogelijk rekening houden met de wensen van de klant’, aldus Dion van der Arend, verantwoordelijk voor sales en marketing bij Unica ICT Solutions.

Fit-test

Van der Arend: ‘Binnen elke organisatie hebben medewerkers andere behoeften op het gebied van ICT. Een officemanager heeft andere wensen dan een controller, dat is heel logisch omdat het compleet andere rollen binnen een organisatie zijn. Waarom zou je dan toch allemaal gebruik moeten maken van dezelfde werkplek en dezelfde applicaties? Met de fit-werkplek is dat verleden tijd en kunnen wij de werkplek naadloos laten aansluiten bij de rol die iemand binnen de organisatie heeft.’

Doe vrijblijvend de fit-test om te kijken welke werkplek bij jouw organisatie past.