Block titel

Unica Schutte ICT

Tekst

Unica Schutte ICT is een landelijk full-service ICT-dienstverlener die al meer dan 20 jaar de marktontwikkelingen vertaalt naar effectieve ICT-oplossingen. Met ruim 185 specialisten verzorgen wij de complete ICT-keten op het gebied van levering, implementatie, beheer en onderhoud van ICT-infrastructuren. Onafhankelijk advies is de basis van de dienstverlening, waarbij Unica Schutte ICT met haar brede portfolio als ICT-partner fungeert. Hierdoor zijn wij in staat een bijdrage te leveren aan uw bedrijfsdoelstellingen.

Actueel

Meilink koos voor uitbesteden ICT: 'Zelf knutselen konden we ons niet meer veroorloven'

Meilink, specialist in industrieel verpakken, werkt sinds 2014 samen met Unica Schutte ICT op het gebied van kantoorautomatisering. Erwin ten Elshof is ICT-coördinator bij Meilink. Hij vertelt over de keuze om beheer uit te besteden: 'Vroeger kon je het je veroorloven om zelf wat te knutselen, maar dat is nu wel anders. ICT-ontwikkelingen halen je in, het is bijna niet te doen om van alles op de hoogte te blijven.'

Unica Schutte ICT in ranglijst beste Nederlandse ICT-werkgevers

In de Computable Career Guide van vakblad Computable staat Unica Schutte ICT op plek 29 in de top 100 van de beste ICT-werkgevers van Nederland. Het onafhankelijke onderzoek is uitgevoerd onder bijna 5.000 ict-werknemers door Enigma Research. Unica Schutte ICT krijgt het gemiddelde cijfer van een 8,54.

HPE Award

HPE award voor Unica Schutte ICT

Tijdens het evenement Reimagine 2018 nam directeur Ed Staal namens Unica Schutte ICT de HPE award Gold Partner Ready Service Provider in ontvangst. De award vormt een bevestiging voor de partnerstatus van Unica Schutte ICT bij HPE. Staal kreeg de bijbehorende plaquette uit handen van Martin Olij, Manager Service Providers van HPE.