Eerste hulp bij Teams | Unica

Eerste hulp bij Teams

Eerste hulp bij Teams

Unica ICT Solutions helpt met praktische stappen om thuis te kunnen werken.

Thuiswerken, daar is nu veel behoefte aan. Microsoft Teams kan daarbij helpen. Teams biedt functionaliteit om 24/7, vanaf elk apparaat, waar je ook bent te kunnen werken. Dat is de kracht van Microsoft Teams. Juist nu hebben we daar veel profijt van! Microsoft biedt iedereen aan om zes maanden gratis gebruik te maken van Teams en wij kunnen het tegen een gereduceerd tarief bij je implementeren. 

Nog geen Teams?

Om al je medewerkers effectief en productief samen te laten werken, bieden wij Eerste hulp bij Teams aan. Hiermee helpen wij jouw organisatie in heel korte tijd aan het werk met Microsoft Teams. Tegen een gereduceerd tarief zorgen we dat jouw medewerkers snel gebruik kunnen maken van de vier belangrijkste basisfunctionaliteiten van Microsoft Teams. > Nu aanvragen

Stap 1: Een goede voorbereiding

Zorg altijd eerst goed voor jezelf! Een lekker kopje koffie of thee, een prettige plek om te zitten en in deze tijd de nodige vitamientjes. 

De juiste middelen
Heb je een laptop, pc, tablet of smartphone en kun je verbinding met internet maken? Dan kun je veel dingen vanuit huis doen. Zoals zakelijke gesprekken, afspraken en vergaderingen.

 

Stap 2: Microsoft Teams installeren

Microsoft biedt iedereen aan om 6 maanden gratis teams te gebruiken.
Hoe geweldig is dat! Heb je nog geen Teams? Neem contact op met Unica ICT Solutions. Wij vragen de Microsoft Teams licenties voor je aan en ons team van consultants zorgt voor een razendsnelle uitrol van de basisinrichting, waardoor jouw medewerkers binnen no time veilig en gecontroleerd aan de slag kunnen met Teams.

Bel: 088 - 22 22 676

Of laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 

Stap 3: Ga aan de slag met Microsoft Teams!

Je kunt na stap 1 en 2 gebruik gaan maken van Microsoft Teams. Op deze pagina vind je onder Teams informatie alvast een aantal artikelen met handige Teams tips.


 

Wilt u dat een van onze Teams-consultants contact met u opneemt?

Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.