In control zijn van jouw devices met Enterprise Mobility Management

In control zijn van jouw devices met Enterprise Mobility Management

mobile-device-management

Vraag iemand naar zijn favoriete smartphone of tablet en al snel blijkt er een grote variëteit aan voorkeuren te zijn. Met als resultaat op de werkvloer: verschillende typen toestellen, besturingssystemen en applicaties die je allemaal weer op een andere manier moet beheren.

Tegenwoordig hebben medewerkers nu eenmaal keuzevrijheid en is er dus ook heel veel zakelijke informatie overal beschikbaar op allerlei devices. Via één platform alle applicaties en apparaten beheren, welke data jouw medewerkers maar ook de apps op de apparaten zelf mogen benaderen vanaf hun zakelijke devices. Hoeveel wil jij als organisatie dan in control zijn?

Afbeelding
Direct contact opnemen

 

efficiente-uitrol-mobiel-werken-monitoring-hard-en-software-grip-op-systeemsoftware

EMM, MDM, Assetmanagent en E-FOTA, alles vanuit één platform

In de telefoniewereld vliegen de termen om devices te beheren je om de oren. EMM, MDM, E-FOTA; hoe leg je dit allemaal in vatbare tekst uit. Allereerst is het belangrijk te weten wat de termen inhouden en wat ze doen. EMM omvat alle processen die mobiel werken mogelijk maken. Denk aan gebruiksrichtlijnen rondom mobiele devices. Ook de distributie en het beheer van data, firmware, content, apps, gebruikersprofielen, restricties en policies valt hieronder. EMM overkoepelt hiermee Mobile Device Management (MDM), dat zich voornamelijk op beheer en beveiliging van mobiele devices richt (Knox Manage). Met volledige geautomatiseerde uitrol blijft het toestel ten alle tijden van de organisatie. Zo blijft de organisatie eigenaar van het toestel en de registratie hiervan. Daarna kan de gebruiker het toestel ook voor eigen account en apps gebruiken.

enterprise-mobile-management

Met Mobile Device Management (MDM) beheer je alle functies van de devices in een organisatie vanuit één platform, 
Met inzicht in gedetailleerd apparaat gebruik kun je gebruikspatronen beter te voorspellen en te verbeteren (Assetmanagement). Firmware-Over-The-Air (afgekort tot FOTA) beheer je vervolgens de verschillende firmwareversies op mobiele Samsung-apparaten. De devices waar jouw team mee werkt zijn altijd compatibel met de oplossingen van jouw organisatie en ook blijven de apparaten veilig. Automatisch de OS-versies bijwerken zonder medewerkers te onderbreken in hun werkzaamheden? Er wordt namelijk eerst getest op applicatiestabiliteit voordat de update doorgevoerd wordt.


Manage 24/7 jouw mobile devices met slim apparaatbeheer

Afbeelding
1

Apps, functies maar ook het device volledig beheren

Afbeelding
2

Jouw bedrijfsdata altijd veilig

Afbeelding
3

Tijdens updates kunnen jouw medewerkers gewoon blijven werken

Afbeelding
4

Jij bent en blijft in control met eenvoudig beheer vanuit één portal

Afbeelding
5

Minimaliseer het beheer en de beveiliging van devices

 


Onze partners

Afbeelding
samsung-partner

 

jannes-janssen

Vraag direct jouw gratis EMM-inspiratiesessie aan

Tijdens een inspiratiesessie neemt onze EMM-expert Jannes Jansen je mee in de mogelijkheden van slim apparaatbeheer. Samen met zijn team geeft hij je direct inzicht in de keuzes voor hardware en hoe je daarmee omgaat, het gebruik van mobiele dataverbinding en en risicomanagement van apps en data van al jullie devices. Het kost je niks, de enige investering die we vragen is twee uur van je tijd. Inspiratie gegarandeerd! 
 
Laat hieronder jouw gegevens achter en binnen twee werkdagen neemt Jannes persoonlijk contact met je op om jouw specifieke uitdagingen te bespreken.