Alles voor jouw bereikbaarheid | Unica

Alles voor jouw bereikbaarheid

Alles voor jouw bereikbaarheid


Jouw connectiviteit en netwerk is de basis voor jouw ICT-omgeving. Zonder die basis kun je geen snelle, flexibele en veilige ICT-omgeving creëren. Dat kan bekabeld, draadloos of mobiel zijn, die keuze is aan jou. Ons team van netwerk- en connectivityspecialisten kan je helpen de juiste keuze te maken voor jouw organisatie.
 

Alles voor jouw bereikbaarheid

Zowel je medewerkers als je organisatie moeten altijd bereikbaar zijn. Zoek daarom de communicatieoplossing die bij jouw organisatie past. Integratie, routeringen, telefoonnummers en het volledige beheer verzorgen wij voor jou. Net als de levering en het beheer van smartphones voor je medewerkers.  Zo zorgen we er samen met jou voor dat jouw organisatie altijd bereikbaar is én blijft!
 

Integratie met Microsoft Teams

Wil je een complete communicatieoplossing voor je organisatie, die ervoor zorgt dat je altijd en overal je werk kunt doen? Dan kunnen wij Microsoft Teams integreren met jouw vaste en mobiele telefonie. Communicatie is namelijk veel meer dan alleen bellen. Met Microsoft Teams kun je, naast bellen, ook chatten, videobellen en bestanden delen en is daarmee de basis van de moderne manier van werken. Wij helpen met de transitie van jouw telefonieomgeving én medewerkers naar Microsoft Teams.


Alles voor jouw beschikbaarheid

Je kent het wel, het is druk op de weg en het loopt langzaamaan vol. De volgafstand tussen jouw auto en die van de auto voor je wordt minder en met de minste rembeweging leidt tot een kettingreactie: jij moet remmen, de auto achter je nog harder en de auto’s daar weer achter nog harder. Een file is ontstaan. Zo werkt het ook in de wereld van switches en routers. Heb je beide niet op orde dan ontstaat er een hardnekkige digitale file.

Net als in de ‘echte’ wereld frustreren ‘digitale files’ enorm, zorgt het voor digitale vertraging en het te laat aankomen van je datapakketje op de plek van bestemming. Of nog erger, het pakketje komt helemáál niet aan. Het is dan ook cruciaal om ervoor te zorgen dat je digitale netwerk op orde is, maar ook dat deze is voorbereid op de alsmaar toenemende ‘verkeerslast’ op je netwerk.

 

Verbindingen up-to-date 

Of het nu gaat om jouw interne bedrijfsnetwerk (SD-LAN) of om jouw vestigingen en thuiswerkers (SD-WAN), onze netwerkspecialisten bieden jouw organisatie altijd de best passende en veilige oplossing. Jouw bedrijfsnetwerk is de basis voor het ontsluiten van jouw ICT-omgeving. Cruciaal dus dat de verbindingen en infrastructuur up-to-date zijn én blijven.
> Lees hier meer over verbindingen

 

Je beveiliging op orde

Op een ICT-omgeving staat gevoelige (bedrijfs)informatie. Denk aan personeelsdossiers, contracten, e-mails enzovoorts. Dat in combinatie met de alsmaar grotere uitdagingen op het gebied van wetgeving en beveiliging, maken dat je er zeker van moet zijn dat je jouw netwerkinfrastructuur dermate veilig hebt ingericht dat kwaadwillenden hier niets mee kunnen. Hoe wij daarvoor zorgen?
> Lees hier meer over beveiliging

 

Zorg dat jouw netwerkinfrastructuur een topprestatie levert

Door grip te krijgen op jouw bedrijfsnetwerk krijg je kwaliteit op het leveren van de prestaties die jouw organisatie van het netwerk verlangt. Verbindingen worden steeds sneller en ook complexer, waardoor de prestatie in het gedrang kan komen en verbindingsproblemen kunnen ontstaan. Juist in deze tijd waarin we steeds meer decentraal (flex- en thuiswerken) zijn ingesteld en er steeds meer data over het bedrijfsnetwerk vloeit.
> Lees hier meer over prestaties

 

Controleer en beheer

Het is natuurlijk heel goed wanneer je je netwerk op orde hebt. Maar iets wat minstens zo belangrijk is: Hoe zorg je ervoor dat je jouw bedrijfsnetwerk op orde blijft? Alleen met het juiste beheer zorg  je ervoor dat jouw netwerkomgeving veilig en optimaal blijft functioneren. Hoe zorgen wij ervoor dat jij continu grip houdt op jouw netwerkinfrastructuur?
> Lees hier meer over beheerOok overal en altijd je werk kunnen doen?

Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.