Alles voor jouw bereikbaarheid


Overal en altijd je werk kunnen doen

Jouw connectiviteit en netwerk is de basis voor jouw ICT-omgeving. Zonder die basis kun je geen snelle, flexibele en veilige ICT-omgeving creëren. Dat kan bekabeld, draadloos of mobiel zijn, die keuze is aan jou. Ons team van netwerk- en connectivityspecialisten kan je helpen de juiste keuze te maken voor jouw organisatie. 

 

Altijd bereikbaar 

Zowel je medewerkers als je organisatie moeten altijd bereikbaar zijn. Zoek daarom de communicatieoplossing die bij jouw organisatie past. Integratie, routeringen, telefoonnummers en het volledige beheer verzorgen wij voor jou. Net als de levering en het beheer van smartphones voor je medewerkers.  

 

Integratie met Microsoft Teams

Wil je een complete communicatieoplossing voor je organisatie, die ervoor zorgt dat je altijd en overal je werk kunt doen? Dan kunnen wij Microsoft Teams integreren met jouw vaste en mobiele telefonie. Communiceren is veel meer dan alleen bellen, met Microsoft Teams kun je behalve bellen, ook chatten, videobellen en bestanden delen. Teams is de basis van de moderne manier van werken. Wij helpen met de transitie van jouw telefonieomgeving naar Microsoft Teams en zorgen dat je medewerkers meegenomen worden in deze nieuwe manier van werken. Ook overal en altijd je werk kunnen doen?

Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.