Lever toegevoegde waarde aan verkoop met Dynamics 365 Sales | Unica

Lever toegevoegde waarde aan verkoop met Dynamics 365 Sales

Lever toegevoegde waarde aan verkoop met Dynamics 365 Sales

Lever toegevoegde waarde aan jouw salesproces

Je (her)kent het vast. De salesfunnel in het CRM-systeem, offertes maken in Word, events zoals seminars in een Excel-bestand en je leads vanuit een externe website of een callcenter. Voor elke nieuwe feature die jij als salesprofessional toevoegt aan jouw proces heb je weer een apart systeem of methode nodig. En hoewel je juist tijd wilde besparen door die nieuwe feature, kost het je onderaan de streep juist meer tijd. 

Door ook nog eens in al die verschillende systemen één onderdeeltje van je salesproces vast te leggen creëer je een foutgevoelig landschap en wellicht ook frustratie bij je medewerkers. Of je nog moet starten met het digitaliseren van je processen of al volledig digitaal je salesproces bemant, meerwaarde creëren is altijd mogelijk. 

Maar hoe zorg je ervoor dat je jouw salesproces centraliseert zonder je klantproces en daarmee jezelf te verliezen in allerlei apps en systemen?

Afbeelding
Neem direct contact op
Krijg (weer) grip op je salesproces

Krijg (weer) grip op je salesproces

Of je organisatie nu heel groot is of compact, je wilt alle kansen van een mogelijke sales opportunity benutten en klanten aan je binden in plaats van ze te verliezen. Daarnaast wil je je medewerkers niet afremmen in hun werkzaamheden, het bedrijven van sales. Het optimaliseren van je (digitale) salesprocessen klinkt dan misschien lastig, maar dat is het niet. Door het gebruiken van en combineren van de juiste tools, leg je de perfecte basis waarmee je efficiënter kunt (samen)werken en veel tijd kunt besparen. Data is key als we het hebben over het vertrouwen winnen én behouden bij (potentiële) klanten. 

Met Microsoft Dynamics 365 leg je alle informatie uit het marketing-, sales- en serviceproces centraal vast en ontsluit je deze met externe systemen, om zo een 360° klantbeeld te creëren. Daarmee help je iedereen in jouw organisatie om jouw klanten optimaal te bedienen.

Lever nog meer waarde aan jouw business met Dynamics 365 Sales

Afbeelding
1

Bundel de krachten van jouw salesteam en vereenvoudig de reis van de koper

Afbeelding
2

Communiceer met het gewenste kanaal en creëer new business met teamwork

Afbeelding
3

Geef jouw salesafdeling de juiste toolset en voorspel en beheer salesprocessen

Afbeelding
4

Leer vertrouwen op voorspellingen en beheer de salesfunnel

Afbeelding
5

Gebruik feedback om klantgesprekken te verbeteren

 

Teun-Pouw

Stel je vraag, vertel je verzoek of leg je uitdaging voor aan onze specialisten

Heb je je salesproces nog helemaal niet of niet voldoende inzichtelijk? Maak je al gebruik van een CRM-applicatie of wil je Sales toevoegen aan jouw Dynamics-applicaties? Of ben je op zoek naar een partner met kennis van het volledige Dynamics-landschap voor een optimalisatieslag, training of ondersteuning? Onze specialisten helpen je graag. Wat je vraag, uitdaging of verzoek ook is, laat ons jou meenemen in de wereld van digitale mogelijkheden.

Laat hieronder je gegevens achter, onze Dynamics-specialist Teun Pouw staat samen met zijn team voor je klaar!