Business Intelligence en Data| Unica

Stuur snel op veranderingen met Business Intelligence

Stuur snel op veranderingen met Business Intelligence

Stuur snel op veranderingen met Business Intelligence

De noodzaak van relevante en eerlijke stuurinformatie is helder. Maar Business Intelligence (BI) - een overkoepelende term voor verschillende processen en handige tools - kan in de praktijk een ingewikkeld vraagstuk zijn. Data hebben is één, maar data begrijpen is een heel ander verhaal. Wat zijn bijvoorbeeld de actuele kosten van sales? Wordt onze capaciteit optimaal benut in deze krappe arbeidsmarkt? Kunnen we efficiënt sturen op veranderende behoeftes? Hoe gaat het met onze productiviteit?  
 
Wij ervaren dat veel bedrijven nog niet beschikken over één waarheid. Goede Business Intelligence helpt bedrijven en organisaties om in hun eigen data antwoorden op deze vragen te vinden.

Afbeelding
Neem direct contact op

 

icons business intelligence

Welk inzicht in data heb jij nodig?

Vaak haal je liever vandaag dan morgen direct álles uit je data, je medewerkers en werkprocessen; dat is meteen de grote valkuil. Met klein beginnen lever je namelijk al een zinvolle winst voor je organisatie. Zo krijg je beter zicht op het doel dat je wilt bereiken en hoe technologie je daarbij het beste kan helpen door het samenbrengen van jouw data. De mogelijkheden van Business Intelligence zijn eindeloos.

Iedereen binnen jouw organisatie beschikt, met de juiste inzet van BI, effectief en op het gewenste moment over de meest actuele informatie. Een eenvoudig toegankelijk dashboard stelt jou in staat om met betrouwbare en actuele stuurinformatie snel de juiste beslissingen te nemen. Zo ben je in staat om kosten te reduceren, processen te optimaliseren en efficiency te verhogen. Als cloudgebaseerde BI-tool verlaagt Power BI de drempel voor iedereen binnen jouw organisatie om met business intelligence aan de slag te gaan. Het Microsoft-platform biedt volop mogelijkheden om als bedrijf meer in control te zijn.

Business Intelligence, laat data effectief helpen

Afbeelding
1

Jouw verkoop-, klant-, en financiële gegevens inzichtelijk 

Afbeelding
2

Ontdek trends door te analyseren en visualiseren

Afbeelding
3

Onderneem proactief; heb realtime inzicht en stuurinformatie

Afbeelding
4

Een lage instapdrempel verhoogt betrokkenheid vanuit medewerkers

Afbeelding
5

Verbeter je relaties met klanten en verhoog je verkoop

 

BI-dashboards-geven-DeLaMar-realtime-inzicht-en-stuurinformatie

BI-dashboards geven DeLaMar realtime inzicht en stuurinformatie

Het grote, alom bekende en prachtige theater DeLaMar ontvangt jaarlijks ruim 400.000 bezoekers tijdens een verscheidenheid aan voorstellingen in het imposante gebouw. Met meerdere zalen, jaarlijks meer dan 400 voorstellingen en zoveel bezoekers beschikt het theater over heel veel data. Als voorloper op het gebied van technologie moest er een flinke slag gemaakt worden vanaf het startpunt ‘werken met de welbekende Excelletjes’. Grote wens van het DeLaMar om veel meer met al hun data te kunnen doen, maar hoe ontdekten ze de wereld van mogelijkheden met Business Intelligence voor hun organisatie?

Afbeelding
volledige-verhaal-lees-je-hier


Zij groeien al verder met Business Intelligence

Afbeelding
team-jumbo-visma-university-of-amsterdam-delamar-dusseldorp

 

Teun-Pouw

Stel je vraag, vertel je verzoek of leg je uitdaging voor aan onze specialisten

Doe je al iets met Business Intelligence of wil je dat nu of in de toekomst gaan doen, ben je op zoek naar meer inzicht in jouw data of misschien heb je een specifiek vraagstuk waar je graag met een specialist over wilt sparren? Wat je vraag, uitdaging of verzoek ook is, laat ons jou meenemen in de wereld van digitale mogelijkheden.

Laat hieronder jouw gegevens achter, onze expert Teun Pouw staat samen met zijn team voor je klaar!