Borg en beheer de volledige levenscyclus met device lifecycle management

Borg en beheer de volledige levenscyclus met device lifecycle management

device lifecycle management.

Desktops, tablets, smartphones, smartwatches en allerlei andere devices waarmee we tegenwoordig ons werk kunnen doen. Weet jij precies hoeveel apparaten er in omloop zijn binnen jouw organisatie? Wat de staat ervan is en of het device niet al eigenlijk afgeschreven is? Laten we het dan nog maar niet hebben over de aanschaf van nieuwe apparaten waarmee je je medewerkers wilt uitrusten om productief en effectief te zijn. Een enorme taak die vaak bij de IT-medewerkers is belegd en veel tijd vergt om continu te beheren, up-to-date te houden en te regelen.

Hoe kun je er als organisatie voor zorgen dat je je niet meer druk hoeft te maken over de complete levenscyclus van devices en apparaten en dat ook nog op een duurzame wijze verzorgen?

Afbeelding
Direct contact opnemen

 

ontzorging-devices-support-ondersteuning-rol-medewerker-proactieve-monitoring

Duurzaam omgaan met alle devices

Op persoonlijk vlak kijken we vanuit duurzaam oogpunt steeds vaker naar waar onze kleding, apparaten en andere spullen vandaan komen. Duurzaamheid is ook op zakelijk gebied een steeds groter onderdeel van de bedrijfsstrategie. Zoals Gartner-analist David Groombridge eind 2022 omschreef streven organisaties in 2023 meer en meer naar duurzame technologische oplossingen. Als IT-partner kijken we ook naar duurzaamheid, en hoe we jouw organisatie daarin kunnen ontzorgen. Bijvoorbeeld door devices uit te leveren, terug te nemen, leeg te maken en klaar te zetten voor de volgende gebruiker. Je hebt geen omkijken meer naar de levensduur van een device, of dat nu om een smartphone, tablet of laptop gaat. Organisaties kunnen zonder zorgen inzetten op technologische duurzaamheid en er is altijd inzicht in de devices die in omloop zijn of weer opnieuw ingezet kunnen worden.


Maak je geen zorgen meer over beheer, levering, voorraad, reparatie én vervanging van devices

Afbeelding
1

Op persona- of functieniveau vastgesteld aanbod van devices

Afbeelding
2

Verouderde devices veilig afgevoerd, omruilvoorraad aanwezig

Afbeelding
3

Geen omkijken meer naar beheer van devices

Afbeelding
4

Gebruiksklaar bij jouw medewerkers thuisbezorgd

Afbeelding
5

Realtime overzicht van alle in omloop zijnde devices via ons webportaal

 

duurzaam omgaan met alle devices

Enterprise Mobility Management

Manage en beheer alle apparaten die bij jouw organisatie gebruikt worden in één oplossing. Als IT-beheerder bescherm je daarnaast ook nog eens eenvoudig bedrijfsgegevens op zowel hardware- als softwareniveau. Apparaatbeheer is daarmee nog nooit zo eenvoudig geweest.

Afbeelding
ontdek-meer-over-emm

Onze partners

Afbeelding
Samsung-Knox-Microsoft
paul-de-jong

Ontvang supersnel een business case op jouw situatie!

Grip én controle op alle devices die er binnen jouw organisatie in omloop zijn, geen onmogelijk scenario of toekomstmuziek maar ‘gewoon’ realiseerbaar. Met Device Lifecycle Management borg je 24/7 het volledige proces rondom levering, voorraad, reparatie en vervanging van werkplekken, telefonie en devices. Jouw medewerkers tevreden, blij én productief, jij ontzorgd met een 24/7 geborgd device- en serviceproces!

Laat hier je gegevens achter en ontvang van Paul de Jong en zijn team binnen 2 werkdagen een uitgewerkte business case, gemaakt op jouw situatie!