Alles voor jouw ICT-omgeving

De ICT-omgeving die bij jou past

Maakt de cloud al onderdeel uit van jouw bedrijfsstrategie? Het moderniseren van je ICT-infrastructuur is de basis voor het digitaal transformeren van je organisatie. Past de flexibiliteit van een public cloud platform als Azure dat gemakkelijk op- en af te schalen is, bij jouw organisatie? Of heb je liever een volledig beheersbare, kostenefficiënte omgeving in de private cloud? Beide platformen hebben andere voordelen die aan kunnen sluiten op jouw wensen en behoeften. 

Combineer en kies voor hybride cloud 

Vaak zien wij dat één cloudmodel niet meer voldoet. Er zijn bijvoorbeeld nog servers op kantoor met verouderde applicaties die bedrijfskritische processen uitvoeren of ondersteunen. Die kunnen niet zomaar vervangen worden of naar de cloud worden gemigreerd. Een hybride cloud, een combinatie van een public cloud platform als Azure, de private cloud en/of on premise servers, is dan de oplossing die het beste bij jou past.

Samen bepalen we jouw cloudstrategie 

Waar staat jouw organisatie in de reis naar de cloud? Hebben jullie nog een eigen serverpark of zijn jullie al volledig over naar de cloud? Wij helpen je bij het bepalen van jouw cloudstrategie en stellen samen een roadmap op om te komen tot een ICT-platform die past bij jouw organisatie, processen en applicaties. Je profiteert van de voordelen van de verschillende platformen, die wij voor je verbinden en beheren. Houd je dit beheer liever (gedeeltelijk) in eigen hand? Geen probleem, dan bieden wij alleen de ondersteuning die jij nodig hebt. Je kunt bij ons vertrouwen op 25 jaar ervaring op het gebied van advies, implementatie en ondersteuning voor jouw ICT-platform.

Ook het maximale halen uit jouw ICT-omgeving?

Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.