Laura Renirie nieuwe directeur Unica Eindhoven | Unica

Laura Renirie nieuwe directeur Unica Eindhoven

Laura Renirie nieuwe directeur Unica Eindhoven


Unica Building Services heeft Laura Renirie (30) benoemd als nieuwe directeur van de vestiging in Eindhoven. Met de aanstelling van Laura, die sinds 2014 werkzaam is voor Unica, krijgt de vestiging in de lichtstad een directeur uit de eigen geledingen, die de opdracht heeft om de activiteiten van Unica Building Services in de regio de komende jaren verder uit te breiden.

Laura Renirie
Laura Renirie vestigingsdirecteur Unica Eindhoven

Na haar bachelor Industrial Engineering startte Laura haar carrière als technisch trainee en consultant bij HVL. In 2014 werd zij werkzaam voor Unica Oosterhout, waar zij succesvol was met haar expertise op het gebied van aanbestedingen en haar gedreven aanpak om Unica klant- en marktgerichter te laten opereren. Al enige tijd opereerde Laura als rechterhand van de directie in Oosterhout, sinds begin 2018 in de functie van Commercieel Manager. In deze rol heeft zij haar grondige kennis van techniek, organisatie en markt verder verbreed en haar managementvaardigheden verder ontwikkeld, onder meer middels een master strategisch management. De aanstelling als directeur van Unica Building Services Eindhoven met ingang van 1 januari 2019 is de volgende stap in de carrière van Laura.

“Ik zie er ontzettend naar uit om Unica Building Services in Eindhoven samen met de collega’s verder te ontwikkelen. Ons bedrijf is de afgelopen jaren flink gegroeid in de regio, dus het is een mooie uitdaging om dat te stroomlijnen. De lichtstad en omliggende regio bruisen van technologie en innovatiekracht: het is een inspirerende omgeving met veel kansen om verder te bouwen aan de multidisciplinaire kracht van Unica en een gevestigde speler te blijven tussen de technologische toppers in de regio”, zegt Laura.