Maurice Peeters nieuwe directeur Unica Venlo

Maurice Peeters nieuwe directeur Unica Venlo


Met de aanstelling van Maurice Peeters (42) krijgt de vestiging van Unica Building Services in Venlo een nieuwe directeur die het bedrijf kent in hart en nieren. Maurice is al 15 jaar verbonden aan Unica en heeft gedurende zijn loopbaan diverse functies binnen verschillende bedrijfsonderdelen ingevuld. Omdat hij geboren en getogen is in Venlo kent hij de regionale markt als geen ander. Met Maurice als directeur verwacht de Limburgse vestiging de stabiliteit te versterken en nieuwe stappen in de toekomst te kunnen zetten.

Maurice Peeters
Maurice Peeters

Voordat Maurice vijftien jaar geleden werkzaam werd bij Unica, werkte hij de eerste vijf jaar van zijn loopbaan bij Belden Wire & Cable in Venlo. In 2009 werd hij bij Unica afdelingshoofd van de projectenafdeling in Venlo. Na de splitsing van de beheer & onderhoudsactiviteiten en de projectactiviteiten werd Maurice Manager Projecten voor de regio Zuid. Doordat hij de vestiging, de mensen en de unieke ‘couleur locale’ in de Limburgse regio goed kent, is de aanstelling van Maurice als directeur van Unica Building Services Venlo vanaf 1 januari 2019 de volgende stap in zijn carrière. 

“De vestiging in Venlo is de afgelopen jaren geconfronteerd met verschillende wisselingen in het management. Onze collega’s zijn daar op een hele professionele en positieve wijze mee omgegaan, waarvoor ik ontzettend veel waardering heb. Ik zie het als een mooie uitdaging om de stabiliteit in de vestiging terug te brengen en verder te bouwen aan een sterke positie van Unica Building Services in de regio. Ik ben er van overtuigd dat we samen met de collega’s in Venlo mooie stappen gaan maken in de toekomst”, zegt Maurice, die begin dit jaar als vestigingsdirecteur in Venlo is gestart.