Pieter van ‘t Westeinde per 1 juli 2022 vestigingsdirecteur Synto

Pieter van ‘t Westeinde per 1 juli 2022 vestigingsdirecteur Synto

Pieter van 't Westeinde
Pieter van 't Westeinde


Pieter van ’t Westeinde (47) is benoemd tot vestigingsdirecteur van Synto. Hij werkt al een jaar als adjunct-directeur voor het bedrijf uit Goes en neemt met ingang van 1 juli 2022 de resterende verantwoordelijkheden over van algemeen directeur Marco Verbeek, die als adviseur verbonden blijft aan Synto.

Onder aansturing van Pieter wil Synto zijn positie op de Zeeuwse markt de komende jaren verder versterken. “Met name op het gebied van beheer en onderhoud zien wij nog veel kansen om meer toegevoegde waarde te bieden aan onze klanten. Ik heb er veel zin in om samen met onze ruim 50 medewerkers die ambitie de komende jaren te realiseren en de verdere verbinding met de andere Unica-bedrijven te realiseren”, zegt Pieter. Synto is sinds 2019 onderdeel van het netwerk van Unica-bedrijven. 

Op de achtergrond kan Pieter terugvallen op de bijna 20 jaar ervaring van Marco Verbeek, oprichter van Synto die het bedrijf uitbouwde tot een toongevende technische dienstverlener in Zeeland. “De nauwe samenwerking in het afgelopen jaar heeft mij alle vertrouwen gegeven dat Pieter de juiste kandidaat is om met Synto weer een volgende stap te zetten. Ik blijf met veel plezier betrokken als adviseur, maar zeker ook als ambassadeur van Synto én de combinatie met Unica”, besluit Marco.