Wim Strunk nieuwe directeur Unica Arnhem

Wim Strunk nieuwe directeur Unica Arnhem

Wim Strunk


Unica Building Services heeft Wim Strunk aangesteld als nieuwe directeur van de vestiging in Arnhem. Met de benoeming van de 44-jarige Strunk haalt Unica een flexibele en resultaatgerichte directeur met veel ervaring binnen de utiliteit in huis. Strunk is vanaf 1 juli verantwoordelijk voor de aansturing van de Arnhemse vestiging.

Wim Strunk startte zijn technische loopbaan als elektrotechnicus in de buitendienst, waarna hij zich via diverse functies en opleidingen verder ontwikkelde tot directeur. In 2014 werd hij werkzaam bij Heijmans Utiliteit, waar hij sinds 2017 als regiodirecteur verantwoordelijk was voor de utilitaire dienstverlening in Groningen, Friesland en Drenthe. Vanuit eerdere betrekkingen bij onder meer Hollander Techniek en Alewijnse heeft hij een groot netwerk in de Gelderse regio.

De regio Arnhem/Nijmegen huisvest volgens Strunk een groot aantal mooie bedrijven, waardoor hij veel potentie ziet voor het uitbouwen van de positie van Unica Arnhem. “Ik zie er naar uit om de innovatieve kracht van de vestiging verder uit te bouwen en samen met het kundige team de kansen te benutten om onze aanwezigheid in de regio verder te versterken”, zegt hij daags na zijn start bij Unica Building Services.

Wim Strunk neemt in Arnhem de leiding over van Ivo Olde Meule, die als vestigingsdirecteur Unica Zwolle onder zijn hoede heeft maar de afgelopen maanden op interim-basis ook de aansturing van de vestiging in Arnhem verzorgde. Naast een goede overdracht, is het streven om de nauwe samenwerking tussen de vestigingen van Unica Building Services in Arnhem en Zwolle de komende periode verder te intensiveren.