Building Services Amsterdam

Building Services Amsterdam

Altrex Zwolle

De technisch dienstverlener van Amsterdam en omstreken.

Amsterdam is niet veel veranderd. De grachtenpanden staan er nog steeds en de handel komt van de beurs en bedrijven die zich hier hebben gevestigd. Ook logistiek gezien is Amsterdam met Schiphol een waardevolle omgeving.

De hoofdstad en haar omgeving kan leunen op de expertise van Unica Amsterdam als het gaat om technisch dienstverlening. Elk gebouw staat bol van de techniek, maar juist in de combinatie van al deze technieken ligt de kracht van Unica Amsterdam. Unica heeft vele tevreden opdrachtgevers in Amsterdam, waaronder The Bank, Artis, De Hallen en het Stedelijk Museum.

Verlaging CO2-footprint: van G-label naar A+ label

Het pand van Unica Amsterdam is een schoolvoorbeeld van duurzame renovatie. Door een combinatie van bouwtechnische en installatietechnische ingrepen werd het energielabel van het gebouw van een G-label naar een A+ label gebracht. Een beter bewijs dat opdrachtgevers bij Unica aan het juiste adres zijn om hun gebouw te verduurzamen, is er niet.

Alle Unica oplossingen binnen handbereik

Unica Amsterdam is een actie dienstverlener in Noord-Holland en is betrokken bij de vraagstukken van zijn opdrachtgevers. Dit kunnen adviseurs, vastgoedbeheerders en projectontwikkelaars zijn, waarvoor Unica een oplossing biedt. Door de diversiteit van de Noord-Hollandse bouwwerken is Unica met veel vraagstukken bekend, maar blijft Unica zichzelf ook uitdagen. Unica Amsterdam herbergt alle expertises die aanwezig zijn binnen Unica. Handig voor opdrachtgevers, want specialistische kennis is nooit ver weg. De collega’s in Amsterdam zijn graag het aanspreekpunt voor wie meer wil weten over de diensten die Unica kan bieden.

Bezoekadres
Gyroscoopweg 90-92
1042 AX Amsterdam

Postadres
Postbus 9935
1006 AP Amsterdam

telefoonnummer: 020 - 35 56 500

Altrex Zwolle