Unica Building Services Arnhem

Building Services Arnhem

Building Services Arnhem

Eén loket voor het ontwerp, aanleg en beheer van technisch dienstverlening

Wie snel een slimme oplossing wil voor gebouwtechnische vraagstukken, op zoek is naar innovatieve oplossingen of in gesprek wil met mensen met inhoudelijke kennis, kan terecht bij Unica Arnhem. Unica stelt zich ten doel opdrachtgevers in de volle breedte van dienst te zijn. Met duurzame technologische oplossingen voor veiligheid, comfort en communicatie is Unica Arnhem een expert die dichtbij staat en samenwerkt, zowel bij nieuwbouw als bij beheer en onderhoud.

Technisch beheer is meer dan service en onderhoud

Bij het onderhoud van installaties mogen opdrachtgevers meer van Unica Arnhem verwachten dan pas langs te komen als er een storing is. Preventief onderhoud gaat al een stap verder. Complete uitbesteding van het technisch onderhoud lijkt misschien riskant, maar kan wel eens meer controle bieden dan ooit. Open communicatie over wat opdrachtgevers van Unica mogen verwachten en die prestaties ook inzichtelijk maken, dat is waar Unica Arnhem voor staat. Met een dienst als Mijn Unica hebben opdrachtgevers 24 uur per dag inzicht in de prestaties van hun gebouwinstallaties. Met diverse gespecialiseerde bedrijven achter zich kan Unica Arnhem elk technisch vraagstuk aan.

Technische inspecties en modificaties

Werkt het ketelhuis nog naar behoren? Welke prestatie mag een opdrachtgever de komende vijf jaar verwachten van zijn installatie? Met een goede inspectie van de installatietechniek helpt Unica Arnhem opdrachtgevers snel op weg naar meer rendement. De juiste modificaties op het juiste moment vraagt om de juiste man of vrouw op de juiste plek. Iemand die de branche begrijpt en ook snapt wat de wensen zijn op het gebied van comfort, communicatie en veiligheid.

Bezoekadres
De Overmaat 19
6831 AE Arnhem

Postadres
Postbus 30204
6803 AE Arnhem

telefoonnummer: 026 - 32 02 323