Unica Building Services Bodegraven

Building Services Bodegraven

Building Services Bodegraven

Full service technisch dienstverlening

Of opdrachtgevers nu zoeken naar werktuigbouwkundige aanpassingen, elektrotechnische aanpassingen, onderhoud, ICT-oplossingen of mogelijkheden voor lokale energieopwekking: Unica Bodegraven is one-stop-shop voor gebouwgebonden techniek. Van ontwerp, realisatie tot en met beheer en onderhoud. Van A tot Z kunnen opdrachtgevers vertrouwen op de kundigheid van de Unica-medewerkers.

Eigen werkplaats voor paneelbouw en prefab

Bijzonder aan Unica Bodegraven is de capaciteit die de vestiging heeft voor paneelbouw. Ontstaan vanuit de vraag in de industriële markt biedt de vestiging veel mogelijkheden om prefab installatietechnische onderdelen te fabriceren. Techniek die inmiddels universeel toepasbaar is op meerdere branches, zoals nieuwbouw van kantoren. Op de locatie zelf scheelt het opdrachtgevers vooral veel tijd.

Bovenop de innovatie in techniek

De vestiging Bodegraven is net als veel andere vestigingen een innovatieve locatie. Veel concepten zijn er ontwikkeld en via de Unica-organisatie uitgerold. Al vroeg werd op de vestiging het bouwen volgens het BIM-concept omarmd, droeg het bij aan de totstandkoming van het Concept House (compleet energieneutrale woning) en ontwikkelde men diverse energiebesparingsmethoden. De vestiging heeft bovendien een indrukwekkende expertise op het gebied van gezondheidszorgprojecten opgebouwd. Uiteraard kunnen opdrachtgevers in Bodegraven terecht voor het complete Unica aanbod, of de behoefte nu ligt in gebouwautomatisering, industriële projecten, security, brandbeveiliging of de inzet van noodstroomaggregaat in een noodvermogenpool, Unica Bodegraven helpt opdrachtgevers met iedere denkbare vorm van technische dienstverlening.

Bezoekadres
Beneluxweg 2
2411 NG
Bodegraven

Postadres
Postbus 83
2410 AB Bodegraven

telefoonnummer: 0172 - 64 41 44