Unica Building Services Eindhoven

Building Services Eindhoven

Building Services Eindhoven

Ook in de lichtstad technisch dienstverlening van Unica

Eindhoven en omgeving: bij uitstek een regio die bol staat van de techniek. Ook Unica Eindhoven draagt daar aan bij. Smart LED is bijvoorbeeld bij uitstek geschikt als nieuw verlichtingsconcept bij bijvoorbeeld renovatie van een pand. Unica Eindhoven bundelt alle mogelijkheden van Unica op de snijvlakken van installatietechniek, technisch beheer, ICT, security, etc. Met werktuigbouwkunde en elektrotechniek als basis koppelt de technisch dienstverlener moeiteloos alle mogelijkheden aan elkaar.

Bovenop de ICT

Unica Eindhoven zit letterlijk en figuurlijk bovenop de ICT. In de omgeving bevinden zich niet alleen veel ICT-gerelateerde bedrijven, maar ook het pand zelf wordt gedeeld met Unica ICT Solutions. Dit Unica-bedrijf biedt zijn opdrachtgevers een totaaloplossing op het gebied van ICT en telecom. Met ruim 200 specialisten verzorgt Unica ICT Solutions de complete ICT-keten op het gebied van levering, implementatie, beheer en onderhoud van ICT-infrastructuren. Daarnaast biedt de vestiging in Eindhoven ook alle Unica diensten op het gebied van de fysieke ICT-netwerken, datacenters en datarooms.

Groen technisch beheer verbetert total cost of ownership

Unica begrijpt als geen ander hoe technisch beheer zodanig uitgevoerd moet worden dat prestaties niet alleen duurzamer worden, maar dat ook de total cost of ownership omlaag gaat. Soms zijn eenvoudige ingrepen in de regeltechniek al voldoende om grote besparingen te realiseren. Unica Eindhoven adviseert opdrachtgevers graag waar het omslagpunt ligt en waar met geringe investeringen spoedig positieve resultaten zijn te behalen.

Bezoek- en postadres
Science Park Eindhoven 5709
5692 EP Son

Telefoonnummer: 040 - 29 11 310