Unica Building Services Emmen

Building Services Emmen

Building Services Emmen

De beste willen zijn in technisch dienstverlening

In Drenthe is Unica al decennia lang een begrip. Ondernemend, betrokken, dichtbij, zo staat de vestiging in Emmen bekend. De beste willen zijn wil niet altijd zeggen de meest vooruitstrevende techniek of de goedkoopste partij. Wat het wel betekent is technisch dienstverlening op maat, toegesneden op elke unieke situatie. Unica Emmen is een vestiging die qua techniek een zorg uit handen neemt en die het telkens een uitdaging vindt samen met opdrachtgevers het beste uit hun situatie te halen.

Technisch beheer als groene motor

Veel grote panden in de zorg en onderwijs zijn in de jaren zeventig gebouwd. Het verduurzamen van die gebouwen is een uitdaging. Unica merkt dat zijn dienstverlening op het gebied van technisch beheer vaak een duw in de goede richting kan zijn. Ook voor Drenthe biedt Unica voor elke branche de juiste technische dienstverlening. Zo is de vestiging ook het aanspreekpunt voor bijvoorbeeld technisch beheer van brandbeveiligingsinstallaties.

Houtgestookte CV-installaties

Een specifieke dienstverlening die in Emmen is ontwikkeld is die op het gebied van houtgestookte CV-installaties. De vestiging in Emmen zelf is er ook mee uitgerust. Wie eens wil komen kijken of deze vorm van biomassa ook iets kan zijn voor de verwarming van het pand, binnenzwembad of kantooromgeving kan dus bij Unica Emmen terecht. Deze vorm van warmteopwekking is toepasbaar in vele branches. De nauwe samenwerking met Unica Energy Solutions garandeert een uitstekende exploitatie van houtgestookte CV-installaties.

Bezoek- en postadres
Waanderweg 34
7812 HZ Emmen

Telefoon: 0591 - 57 11 11