Unica Building Services Geleen

Building Services Geleen

Building Services Geleen

Unica Geleen biedt het zuidelijkste deel van het land complete ontzorging op gebied van technisch dienstverlening. Herkenbaar, dichtbij en ondernemend toont Unica Geleen zijn vaardigheden in technisch dienstverlening voor een breed palet aan klanten. 

Met roots die teruggrijpen naar Thissen Installatietechniek mag het duidelijk zijn dat Unica hiermee een sterke positie in Zuid Limburg heeft. Onze 70 medewerkers staan voor u klaar voor zowel projecten als het technisch beheer en onderhoud van elektrotechnische en werktuigbouwkundige aard.

Brandbeveiliging

Ook voor brandbeveiligingsoplossingen kunnen opdrachtgevers terecht in Geleen. Het gespecialiseerde bedrijf Unica Fire Safety is één van de grootste spelers op het gebied van brandveiligheidsinstallaties in Nederland. Denk hierbij aan de installatie van brandbestrijdingssystemen, als sprinkler-, schuim- en blusgasinstallaties, installatie van branddetectiesystemen, zoals brandmelders en rookmelders en installatie van (lage druk) watermist systemen. Unica zorgt ervoor dat opdrachtgevers een 'op maat' gesneden oplossing krijgen, die aansluit bij de specifieke wensen en de wettelijk geldende veiligheidseisen om brand te voorkomen. Mocht er onverhoopt brand uitbreken, dan bestrijden de brandbeveiligingsinstallaties deze zo snel en adequaat mogelijk en blijft de schade tot een minimum beperken.

Bij Unica kunt opdrachtgevers aankloppen voor al hun vragen over gebouwgebonden techniek en installaties. Opdrachtgevers kunnen Unica Geleen ook benaderen voor vragen op het gebied van security, digitale netwerken en regeltechniek. Persoonlijk, snel rond de tafel en een gesprek met mensen met inhoudelijke kennis: Unica Geleen helpt opdrachtgevers graag.

Bezoekadres
Kampstraat 8
6163 HG Geleen

Postadres
Postbus 1026
6160 BA Geleen

telefoonnummer: 046 - 47 45 377