Building Services Hengelo

Building Services Hengelo

Technische dienstverlening met Twentse trots!

Dat een Tukker trots is op zijn herkomst is bekend. Unica Hengelo koppelt deze trots aan de even herkenbare Twentse gastvrijheid en werkhouding. Opdrachtgevers hebben de zekerheid van een betrokken en kundige partner voor het beheer en onderhoud van hun gebouw. Met de grote Unica-organisatie achter zich, is de vestiging in Hengelo het aanspreekpunt voor alle technische vraagstukken waar u tegenaan loopt.

 

Een optimale werk- en leefomgeving

Of het nu gaat om het onderhouden van uw installaties, het verhogen van het comfort, maatregelen voor security en brandbeveiliging of advisering op het gebied van duurzaamheid, bij ons kunt u terecht voor allerlei specialistische technische diensten die u helpen bij het creëren van een optimale werk- en leefomgeving. Wij leveren onze diensten aan opdrachtgevers in de zorg, het onderwijs, de retail en de industrie.

 

Klantteams

Ons creatieve en enthousiaste team bestaat onder andere uit servicetechnici, monteurs, werkvoorbereiders, adviseurs en inspecteurs. Zij hebben allemaal de focus op u als klant. Onze klantteams staan voor u klaar en helpen u bij het regelen van de techniek in uw gebouw, zodat u zich volledig kunt richten op uw bedrijfsprocessen.

Wij gaan graag met u in gesprek voor project of technisch-beheeroplossing op maat.

 

Post- en bezoekadres

Vosboerweg 20-2
7556 BS Hengelo 

telefoonnummer: 074 - 24 90 149