Building Services Hengelo

Technisch dienstverlening met Twentse trots!

Dat een Tukker trots is op zijn herkomst is bekend. Maar dat Unica Hengelo deze trots koppelt aan de even herkenbare Twentse gastvrijheid en werkhouding, geeft opdrachtgevers de zekerheid van een herkenbare en betrokken partner in technisch dienstverlening. Met de hele Unica-organisatie achter zich, is de vestiging Hengelo een vooruitgeschoven post in Oost-Nederland waar iedereen kan aankloppen voor technische vraagstukken.

Van BIM tot technisch beheer

Bouwen volgens de BIM methode? Daarmee is het mogelijk om in de ontwerpfase al uitspraken te doen over de beheerfase na oplevering van projecten. Hoe eerder de Unica vestiging wordt betrokken bij het technisch onderhoud van bestaande of nieuwe installaties, hoe eerder er rendement kan worden verwacht.

Volwaardig gesprekspartner op alle vlakken

Van security-oplossingen tot en met brandbeveiliging, datarooms tot en met Smart led: Unica Hengelo is het eerste contact in het oosten voor alle Unica-dienstverlening. Dat betekent ontzorging op alle vlakken: ICT-oplossingen, warmte- en koudetechnieken, elektrotechniek, etc. Als het techniek is die in een gebouw zit, is Unica Hengelo de gesprekspartner.

Domotica maakt levensloop bestendig wonen mogelijk

Langer zelfstandig wonen. Door een steeds ouder wordende bevolking (vergrijzing) worden de woonvraagstukken anders. Unica Hengelo heeft het voor een aantal woningbouwverenigingen en verzorgingstehuizen met ingenieuze domotica-oplossingen mogelijk gemaakt dat mensen ook op latere leeftijd zelfstandig kunnen blijven wonen met behulp van slimme techniek. Zomaar een voorbeeld van het oplossen van maatschappelijke vraagstukken met behulp van techniek.

Bezoekadres:

Vosboerweg 20-2
7556 BS Hengelo 

telefoonnummer: 074 - 24 90 149