Unica Building Services Hoevelaken

Unica Building Services Hoevelaken

Unica Groep

Een centrale ligging midden in het hart van Nederland 
Behalve het hoofdkantoor is Unica Hoevelaken ook een volwaardige Unica-vestiging voor midden Nederland. Deels actief in Gelderland, Utrecht en in de Flevopolder biedt Unica Hoevelaken een complete technische dienstverlening in de breedste zin van het woord. Bij het knooppunt Hoevelaken, op de scheiding van de A1 en de A28 is de vestiging zeer gunstig gelegen en gegarandeerd altijd dichtbij.

Technisch dienstverlening op hoog niveau 
Betrokken medewerkers die met u meedenken, dat is één van de aspecten die Unica Hoevelaken biedt. Hoe is uw comfort in uw gebouw? Te warm, te koud, te droog of te vochtig: het zijn veelgehoorde klachten bij gebouwbeheerders. Unica Hoevelaken helpt u als opdrachtgever bij de bouw en het onderhoud van al uw technische installaties op weg naar de meest comfortabele afstelling van al uw systemen. En dat ook nog eens op een zo duurzaam mogelijke manier.

Integrale dienstverlening 
De basis van de werkzaamheden ligt grotendeels in de werktuigbouwkunde en elektrotechnische installaties. Unica ziet ICT, naast gas, water en electra, als vierde nutsvoorziening. Met andere woorden: opdrachtgevers benutten de kracht van de individuele disciplines pas goed als ze integraal worden toegepast in gebouwen. Dat wil zeggen: alle systemen afgestemd op elkaar. Unica Hoevelaken helpt u daarbij en realiseert en passant ook graag samen met opdrachtgevers hun doelstellingen op gebied van duurzaamheid.

Samen maken we de toekomst 
Werken bij Unica in Hoevelaken betekent werken aan een duurzame toekomst. Onze medewerkers zetten elke dag met plezier en passie hun expertise in om gebouwen comfortabel, gezond, veilig en duurzaam te maken. De collega’s vormen het hart van ons bedrijf en om die reden investeren wij in een veilige en gezonde werkomgeving, waarin medewerkers optimaal kunnen presteren. Unica doet er alles aan om een zorgzame en aantrekkelijke werkgever te zijn. Naast uitdagend werk dat ertoe doet en een prettige, collegiale werksfeer geven we onze medewerkers alle ruimte en kansen om zich volop te kunnen ontwikkelen.


Bezoekadres
De Wel 15
3871 MT Hoevelaken
 

Postadres
Postbus 202
3870 CE Hoevelaken

Telefoonnummer: 033 - 24 78 080