Vestiging in Oosterhout | Unica Building Services

Building Services Oosterhout

Building Services Oosterhout

De ondernemende technisch dienstverlener

Wat voor Unica als geheel geldt, geldt voor de vestiging Oosterhout in het bijzonder: een ondernemende Unica vestiging met een veelzijdig palet aan mogelijkheden op gebied van technisch dienstverlening. Eigenlijk kan worden gesteld dat het qua werkzaamheden de loodgieter en elektricien is ontstegen, zonder deze mooie beroepen geweld aan te willen doen. Technisch dienstverlening is vooral anticiperen op wat er komt: stijgende energieprijzen, dwingende regelgeving op gebied van duurzaamheid, strengere certificeringen. En vervolgens opdrachtgevers adviseren over de beste keuzemogelijkheden.

Doe meer met technisch beheer

Advies op gebied van energiebesparing in de gebouwgebonden techniek begint vaak met de uitvoering, of zoals Unica Oosterhout liever zegt: ‘ontzorging’ van technisch beheer. Met veel toewijding voert Unica Oosterhout niet alleen service & onderhoud uit, maar werkt het aan een model waarin de prestaties van installaties niet alleen verbeteren, maar de installaties ook zuiniger worden. Unica helpt om te anticiperen op ontwikkelingen in de energiemarkt en geeft advies over de juiste technieken. Proactief en leuk om mee te werken koppelt deze vestiging graag aan kwaliteit en integrale kennis.

Integrale dienstverlening: het geheel is meer dan de som der delen.

Wie technisch beheer door Unica laat uitvoeren en bijvoorbeeld toe is aan vervanging van het noodverlichtingssysteem, kan ook bij één partij terecht voor advies. Unica adviseert graag op de integrale mogelijkheden die er zijn in de markt. Een brandbeveiligingssysteem koppelen aan de vluchtroutebelichting is maar zo’n voorbeeld. Bezoekers worden door een stuk vernuftige techniek de weg gewezen naar de dichtstbijzijnde nooduitgang bij een calamiteit. Dat dergelijke integrale technieken vaak goedkoper zijn dan conventionele technieken is onbekend. Unica Oosterhout legt opdrachtgevers zijn visie op integraliteit met plezier uit en bestudeert samen met hen de mogelijkheden.

Bezoekadres
De Waard 1
4906 BC Oosterhout

Postadres
Postbus 45
4900 AA Oosterhout

Telefoonnummer: 0162 - 46 84 10