Unica Building Services Rotterdam

Building Services Rotterdam

Building Services Rotterdam

Werken voor harde werkers

Rotterdam, havenstad. Stad ook die de Rotterdamse ondernemer voortdurend uitdaagt en waar steeds meer aandacht is voor duurzaamheid. Rotterdammers staan bekend als daadkrachtig en dat is terug te zien bij de professionals van de vestiging Rotterdam. Nuchtere doeners met lef, vernieuwend en gericht op oplossingen. Unica Rotterdam maakt opdrachtgevers wegwijs in de steeds complexer wordende milieuregelgeving en denkt mee om de CO2-uitstoot terug te dringen en besparingen te realiseren binnen het brede veld van de technisch dienstverlening.

Prefab installatietechniek en WKO

Het pand van Unica Rotterdam herbergt zelf ook een aantal slimme duurzame technieken, zoals een WKO (warmte-koudeopslag) en het Unica Smart systeem. Dat laatste is een vernuftige manier van prefab installeren, waarbij ventilatiekanalen, waterleidingen, warmtesystemen, elektraleidingen en ICT-bekabeling in een geprefabriceerd systeem worden samengevoegd. Dat bespaart bij de bouw heel veel tijd! Opdrachtgevers behouden bovendien een hoge mate van flexibiliteit in mogelijke toekomstige gebouwaanpassingen.

Legionellapreventie

Legionellabesmettingen halen regelmatig het nieuws. Reden voor de overheid om voorschriften op te stellen om het risico op een legionella-uitbraak te voorkomen. Als BRL6010 gecertificeerd bedrijf helpt Unica te voldoen aan de wet- en regelgeving. Het hart van ons legionellateam is gehuisvest binnen Unica Rotterdam, dus bel ons gerust.

Uw technische dienstverlening uitbesteden?

Dat ook Unica Rotterdam meer biedt dan installatietechniek alleen, mag duidelijk zijn. Outsourcen van technisch beheer is deze vestiging bijvoorbeeld niet vreemd. Unica kan complete facilitaire technische team ondersteunen of zelfs vervangen. Zo kunnen opdrachtgevers meer tijd besteden aan hun core business in plaats van aan facilitaire techniek. Met Unica hebben opdrachtgevers een goede partner zonder dat ze zelf de controle verliezen over de bedrijfsvoering. Meer comfort, meer veiligheid en meer communicatiemogelijkheden is wat Unica biedt.

Bezoekadres
Fairoaksbaan 200
3045 AS Rotterdam

Postadres
Postbus 11056
3004 EB Rotterdam

telefoonnummer: 010 - 23 83 777