Vestiging in Venlo | Unica Building Services

Building Services Venlo

Building Services Venlo

Op en top Limburgs, dat is Unica Venlo. De voormalige bedrijven Thissen en Stroeken Installatietechniek, zijn enkele jaren geleden opgegaan in Unica zonder die afkomst te verliezen. Dit past bij het familiebedrijf dat Unica Venlo ook vandaag de dag nog is. Herkenbaar, dichtbij en compleet in zijn dienstverlening.

Technisch beheer en verlagen van de EPC

De overheid wil de Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) verlagen, dat wil zeggen: gebouwen dienen minder energie te verbruiken. Unica Venlo heeft sinds 2001 een enorme ervaring opgebouwd als het gaat om de toepassing van duurzame energiesystemen met als specialisatie warmtepomptechniek in combinatie met bronsystemen. Maandelijks duurzaam WKO-beheer (Warmte Koude Opslag) garandeert een perfecte werking van het systeem!

Compleet gasvrij gebouw

Het pand van Unica Venlo is uitgerust met een WKO installatie en is een compleet gasvrij gebouw. Een techniek die Unica al bij veel relaties heeft toegepast en die een optimaal comfort geeft. Dit warmtepompsysteem helpt opdrachtgevers (nog) verder op weg naar het verlagen van de CO2-footprint. Omdat de techniek ook in het eigen pand wordt toegepast, weet Unica Venlo precies waar het over praat. Het levert opdrachtgevers een bewezen betrouwbare en duurzame techniek op.

Het is belangrijk om het functioneren van de WKO installatie regelmatig te monitoren en op de juiste manier te beheren. Om een goede werking van de WKO installatie te garanderen kan Unica Venlo uw bestaande systeem optimaliseren en opdrachtgevers adviseren over het naleven van de wet- en regelomgeving. Hiermee zijn opdrachtgevers verzekerd van een optimaal werkende installatie en een comfortabele (werk)omgeving.

Unica Venlo kan opdrachtgevers tevens van dienst zijn om het binnenklimaat in het gebouw te verbeteren. Er zijn verschillende methodes om het binnenklimaat te verbeteren. Denk hierbij aan het uitvoeren van thermografische metingen, waterzijdige- en luchtzijdige-controle metingen, loggen van temperaturen, relatieve vochtigheid, CO2. Door deskundige medewerkers worden de meetgegevens geanalyseerd en verwerkt in een rapportage met conclusies en mogelijke verbeterpunten. Door die ervaring is Unica Venlo in staat met bestaande installaties energie te besparen met behoud van comfort.

Sterk in industrie

Unica Industry Solutions in Venlo biedt ‘engineered solutions’ (klant- en toepassingsspecifieke totaaloplossingen) binnen diverse industrieën. Unica Industry Solutions combineert elektro- en besturingstechniek, werktuigbouw en procestechniek in een maatoplossing. Flexibiliteit, expertise en transparantie zijn hierbij de kernwoorden.

Bezoekadres
Vasco da Gamaweg 2
5928 LD Venlo

Postadres
Postbus 3188
5902 RD Venlo

telefoonnummer: 077 - 46 77 000
email: info.venlo@unica.nl

 

Venlo Venlo