Actueel

Vuurtoren Hellevoetsluis weer in volle glorie

Mede dankzij Unica is de iconische vuurtoren van Hellevoetsluis zaterdag de blikvanger van het grote feest ter ere van 400 jaar Haven Hellevoetsluis. Als onderdeel van de beheer- en onderhoudsopdracht die Unica verzorgt voor Rijkswaterstaat, werd het ‘baken van licht’ van Hellevoetsluis deze zomer grondig gerestaureerd.

Kim Platteeuw nieuwe vestigingsdirecteur Unica Building Services Hoevelaken

Unica heeft Kim Platteeuw (41) per 1 oktober 2021 benoemd als vestigingsdirecteur van Unica Building Services in Hoevelaken. Dit bedrijvencluster beheert en onderhoudt gebouwgebonden installaties om opdrachtgevers te verzekeren van een comfortabele, duurzame, veilige en gezonde omgeving. Unica Building Services telt 17 vestigingen verspreid over Nederland. Unica is met ruim 3.000 werknemers een van de grootste technisch dienstverleners van ons land.

Thales vertrouwt opnieuw op Unica voor gebouwmodernisering

Elektronica- en beveiligingsconcern Thales heeft in juli een overeenkomst getekend met Unica Building Projects voor het reviseren, moderniseren en upgraden van de gebouwgebonden- en procesinstallaties in en rond gebouw Z. Dit betreft de eerste moderniseringsfase van het project op de Thales Hightech Campus in Hengelo. Het afgelopen halfjaar vond een intensieve voorbereiding plaats door onder andere Thales Real Estate (met de adviseurs DWA, SBM, LKSVDD en Lucassen) en Unica. Na de realisatie van de modernisering gaat Unica Building Services het meerjaren-onderhoud van de installaties uitvoeren.