Actueel

Rijksvastgoedbedrijf kiest Unica voor installatietechnisch onderhoud van 62 Rijksgebouwen in 3 regio’s

Unica, een van de grootste technisch dienstverleners van ons land, heeft een omvangrijke opdracht ontvangen van het Rijksvastgoedbedrijf. Het betreft het onderhoud van elektrotechnische en klimaattechnische installaties in 62 rijksgebouwen verdeeld over drie regio’s. De opdracht bestaat daarnaast uit het oplossen van storingen, uitvoering van bijkomende werkzaamheden en het controleren van de brandveiligheid. De overeenkomst heeft een looptijd van 5 jaar met de optie om de overeenkomst daarna met 4 jaar te verlengen. 

De Oorsprong: modificatie met prefab en PVT

Het appartementengebouw “De Oorsprong” te Blaricum, bestaande uit 53 appartementen en een commerciële bedrijfsruimte, wordt verwarmd en gekoeld met een bodemenergiesysteem (WKO). De bewoners hebben een eigen warmtepomp die is aangesloten op de broninstallatie. Omdat het project problemen kende is aan Unica Energy Solutions gevraagd het beheer en onderhoud van de WKO installatie te verzorgen. 

Leerlingbegeleider John Bergsma genomineerd als ‘Topcoach van het Jaar’

Projectleider John Bergsma maakt deze week kans op de titel ‘Topcoach van het Jaar’. Als leerlingbegeleider bij de vestiging van Unica Building Services in Arnhem is John genomineerd voor deze verkiezing van Wij Techniek (voorheen OTIB), het ontwikkelingsfonds voor de installatiebranche. John is voor deze titel voorgedragen door collega’s, in het bijzonder de leerling monteurs die hij binnen het bedrijf begeleidt.