Actueel

Synto gaat nieuwbouw Pieter Zeeman en De Meie in Zierikzee verzorgen

Het Zeeuwse installatiebedrijf Synto, sinds november vorig jaar onderdeel van de Unica Groep, heeft een omvangrijke opdracht verkregen van de gemeente Schouwen-Duiveland. In nauwe samenwerking met verschillende andere Zeeuwse partijen gaat Synto de werktuigbouwkundige installatiewerkzaamheden verzorgen voor de nieuwbouw van de scholen Pieter Zeeman en De Meie, op het Hatfieldpark in Zierikzee. De klus betekent een van de grootste opdrachten in de geschiedenis van het bedrijf.

Match bedrijfsculturen basis voor overname Synto

Vanuit de gedachte ‘samenwerken is vermenigvuldigen’ sloot het gerenommeerde Zeeuwse installatiebedrijf Synto zich in 2019 aan bij technisch dienstverlener Unica. “De match tussen onze bedrijfsculturen vormt de belangrijkste basis voor deze krachtenbundeling. Onze dienstverlening en werkwijzen stroken perfect met elkaar,” aldus Marco Verbeek, algemeen directeur van Synto.  

Legionellapreventie in tijdelijke zorgomgevingen

Op verschillende locaties in Nederland worden tijdelijke zorgfaciliteiten opgezet, om de enorme druk op de ziekenhuizen op te vangen. Vaak wordt daarbij al gebruik gemaakt van de technische expertise van Unica, waarbij onder meer aandacht is voor legionellapreventie in deze tijdelijke zorgomgevingen.