Block titel

Unica Building Services

Tekst

Unica Building Services beheert en onderhoudt alle gebouwgebonden installaties om u te verzekeren van een comfortabele, duurzame, veilige en gezonde omgeving. Wij coördineren het totale beheer en onderhoud van gebouwen. Daarnaast voeren wij keuringen en inspecties uit. We staan dag en nacht voor u klaar. Ons online beheerportaal en onze klantteams bieden maximale ontzorging op het gebied van service en support. Met veertien vestigingen verspreid over Nederland zijn we altijd in de buurt.

Actueel

Onderhoud installaties Landgoed Leusderend gegund aan Unica

Met gepaste trots mag Unica Building Services, gevestigd te Hoevelaken, de komende jaren het onderhoud plegen op de gebouwgebonden installaties van de panden op Landgoed Leusderend. Op maandag 26 maart 2018 ondertekende Ronald de Kimpe, partner bij VODW, en Jan Willem Keur, directeur bij Unica Building Services, de meerjaren onderhoudsovereenkomst op de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Na een intensieve aanbesteding heeft Unica de partners van Don Bosco Vastgoed kunnen overtuigen van haar klantgerichte aanpak richting haar opdrachtgevers.

Unica en ROSEN Europe tekenen meerjarig onderhoudscontract

Unica Building Services heeft een driejarig onderhoudscontract gegund gekregen van ROSEN Europe. Unica gaat het onderhoud verzorgen van de werktuigkundige en regeltechnische installaties van het representatieve pand van ROSEN te Oldenzaal, gevestigd op het industrieterrein ‘Het Hazewinkel’, direct gelegen aan de A1. Onlangs is het contract ondertekend.

Goede resultaten Unica in 2017

Omzet nadert € 400 miljoen en sterke stijging nettowinst

Unica, de grootste onafhankelijke technisch dienstverlener van ons land, heeft in het afgelopen jaar een sterke groei geboekt. De omzet groeide met meer dan 10% naar € 398 miljoen (2016: € 359 miljoen) en de nettowinst steeg met bijna 50% naar € 17,6 miljoen (2016: € 12,0 miljoen). Met deze resultaten was het afgelopen boekjaar voor Unica het beste in zijn bijna 85-jarig bestaan. De omzetstijging en de resultaatverbetering werden gerealiseerd door autonome groei, want de effecten van de twee in 2017 gerealiseerde acquisities worden vanaf 2018 zichtbaar. Unica voorziet voor de komende jaren een verdere groei van de omzet richting € 500 miljoen.