Block titel

Unica Building Services

Tekst

Unica Building Services beheert en onderhoudt alle gebouwgebonden installaties om u te verzekeren van een comfortabele, duurzame, veilige en gezonde omgeving. Wij coördineren het totale beheer en onderhoud van gebouwen. Daarnaast voeren wij keuringen en inspecties uit. We staan dag en nacht voor u klaar. Ons online beheerportaal en onze klantteams bieden maximale ontzorging op het gebied van service en support. Met veertien vestigingen verspreid over Nederland zijn we altijd in de buurt.

Actueel

Rijksvastgoedbedrijf kiest voor Unica voor aanleg infrastructuur E-mobiliteit bij meer dan 100 Rijkskantoren

Unica, een van de grootste technisch dienstverleners van ons land, heeft in samenwerking met GreenFlux een omvangrijke opdracht ontvangen van het Rijksvastgoedbedrijf (RVB). Het betreft de aanleg, beheer en onderhoud van de infrastructuur voor elektrische mobiliteit bij meer dan 100 Rijkskantoren in Nederland, zoals het Ministerie van Financiën en Ministerie van Onderwijs in Den Haag en de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) in Groningen. De aanleg is onderdeel van de ambitie van het Rijk om 20% van het Rijkswagenpark volledig elektrisch te laten rijden in 2020. Concreet gaan Unica en GreenFlux bij deze opdracht de aanleg, beheer en onderhoud realiseren van 1.000 laadpunten, waarvan 600 nog dit jaar aangelegd zullen worden. Deze laadpunten zijn bestemd voor zowel dienstauto’s als voor privé-auto’s van medewerkers en bezoekers.  

Unica met IoT-toepassingen op Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Unica is van woensdag 23 t/m vrijdag 25 januari een van de exposanten van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Verschillende specialisten van Unica ontvangen de bezoekers van de beurs die dagen op de stand om hen bij te praten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van facilitaire zaken, gebouwbeheer en Internet of Things (IoT).

Maurice Peeters nieuwe directeur Unica Venlo

Met de aanstelling van Maurice Peeters (42) krijgt de vestiging van Unica Building Services in Venlo een nieuwe directeur die het bedrijf kent in hart en nieren. Maurice is al 15 jaar verbonden aan Unica en heeft gedurende zijn loopbaan diverse functies binnen verschillende bedrijfsonderdelen ingevuld. Omdat hij geboren en getogen is in Venlo kent hij de regionale markt als geen ander. Met Maurice als directeur verwacht de Limburgse vestiging de stabiliteit te versterken en nieuwe stappen in de toekomst te kunnen zetten.