Data in de Spotlights | Unica

Data in de Spotlights

Data in de Spotlights

DeLaMar-theater

Stel je voor dat je met jouw eigen data exact weet wie jouw publiek is, jouw klanten beter kunt begrijpen én daardoor nog betere producten of diensten kunt aanbieden, betere campagnes kunt ontwikkelen. Dat is niet alleen handig, maar essentieel voor meer omzet. En dit kan veilig en verantwoord! Ontdek het tijdens ons evenement 'Data in the Spotlights', waar we de schijnwerpers richten op data-inzicht en databeveiliging als strategische noodzaak.

Ben jij er ook bij op 28 februari 2024 bij het DeLaMar theater in Amsterdam?

Afbeelding
Direct-inschrijven2

Of je nu werkzaam bent in een ziekenhuis, productiebedrijf of advocatenkantoor, de kans is groot dat jouw organisatie beschikt over een enorme hoeveelheid data. Maar misschien lijkt het voor jou momenteel nog een uitdaging om deze data effectief te kunnen benutten. Hoe zorg je ervoor dat je al jouw data bundelt en er het maximale uithaalt? Door al jouw data met BI & AI optimaal in te zetten, kun jij de kans van volle zalen of meer omzet maximaal vergroten. En tot in welk detail je jouw data kunt benutten? Die mogelijkheden zijn praktisch eindeloos!

Tijdens ‘Data in de spotlights’ nemen we je mee in hoe een optimale inzet van Business Intelligence en Artificial Intelligence jou kan ondersteunen in het bereiken van het juiste publiek, het begrijpen van jouw doelgroep, het krijgen van grip op je omzet en misschien ook wel op je energierekening. 

Andre-Kuipers

André Kuipers - Astronaut & ambassadeur van de aarde

Dr. André Kuipers, de eerste Nederlander met twee ruimtemissies op zijn naam, zal ons meenemen op een buitengewone reis door de technologische aspecten van de bemande ruimtevaart. Zijn ervaring, waaronder de langste Europese ruimtevlucht in de geschiedenis, biedt unieke inzichten in gebieden zoals medische zaken, communicatie, transport, energie, voedsel en zelfs bij het sporten.

Marc-Marijn-Ossel

Marc-Marijn Ossel - Intelligence Technology Specialist Microsoft

Marc-Marijn is expert op het gebied van Microsoft Fabric, dé AI-tool van PowerBI! Met Fabric integreer je je gegevensomgeving, beheer en versnel je analyses met krachtige AI-modellen. Maar ook empower je iedereen in je organisatie en help je hen sneller innoveren en actie te nemen op inzichten vanuit Microsoft 365-apps. Fabric is ook het platform om mensen én gegevens op verantwoorde wijze te verbinden en beheren.

Eric-Kamer

Eric Kamer - Zakelijk leider DeLaMar

Dagelijks zet Eric Business Intelligence in om te sturen en analyseren. Vanuit zijn gedachte ‘elke dag een beter stuurmiddel’ helpen zijn bevindingen hem bij het nemen van beslissingen in de theaterwereld, waarin data ons regelmatig iets anders blijkt te vertellen dan onze emotie. Eric is BI-enthousiasteling en volgt de ontwikkelingen op de voet. Maar niet alleen volgen, hij zorgt er met zijn team en IT-partner voor dat ontwikkeling geen moment stilstaat. Eric neemt ons mee in de magische datareis van DeLaMar. 

Jeroen de Haas - Oprichter van Pipple

Jeroen de Haas is de oprichter van Pipple, een data & A.I. agency dat met behulp van wiskundige expertise en artificial intelligence complexe business processen optimaliseert. De unieke aanpak van Pipple komt voort uit wiskundige precisie, creativiteit en maatschappelijke betrokkenheid. Jeroen inspireert ons aan de hand van diverse praktijk cases die Pipple bij grote klanten zoals IKEA, Coolblue, G-star en recentelijk ook Unica klanten heeft gerealiseerd. De praktische kant van Al wordt in deze interactive keynote belicht.

Marit-van-Bohemen

Marit van Bohemen - Dagvoorzitter

Marit van Bohemen valt als dagvoorzitter op door haar combinatie van oprechte betrokkenheid, humor en daadkracht. Het voorzitten en presenteren van congressen, seminars en evenementen doet zij inmiddels al meer dan 15 jaar. Het grote publiek kent haar vooral door Campinglife, De Taalmeester of Max maakt mogelijk. In series als Judas, Flikken Maastricht en de TV-Kantine speelde zij mooie rollen. Haar rol in de legendarische commercial van een notenkaas waarin zij “Haar moeder nog uit bad moet halen” staat velen ook nog helder voor de geest.

Schrijf je hier in

De inschrijvingen zijn gesloten.