Alles voor jouw ondersteuning | Unica

Alles voor jouw ondersteuning

Alles voor jouw ondersteuning


ICT dat werkt zoals je verwacht

Wat heb je aan ICT, als het niet werkt zoals je verwacht? Wat onze organisatie zo uniek maakt is een eigen serviceorganisatie met ruim honderd ICT-specialisten die 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor je klaar staan.

 

Jouw ondersteuning 

Met deze grote serviceorganisatie kun jij altijd de ondersteuning krijgen die je nodig hebt. Op elk gebied beschikken we over vakspecialisten. Maar omdat jij niet elke keer je vragen of problemen aan een andere medewerker wil uitleggen, zorgen we ervoor dat jouw organisatie een vast team van supportmedewerkers krijgt dat jou en je medewerkers directe ondersteuning kan geven. Door een vast team en één aanspreekpunt, is onze ondersteuning heel persoonlijk. Jouw eigen ICT-servicedesk op afstand.

 

Jouw ICT-omgeving 

Onze serviceorganisatie beheert jouw ICT-omgeving continu en proactief om eventuele problemen te voorkomen. Voor je ICT-netwerk, hebben we ons Netwerk Operations Center (NOC) klaar staan. Ook zij monitoren continu en komen in actie als er iets niet in orde is op jouw netwerk. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de continuïteit van je ICT-omgeving. Een voorwaarde voor goedwerkende ICT is uiteraard ook dat de hardware naar behoren werkt, voor een snelle reparatie kun je daarom altijd een beroep doen op onze eigen reparatiedienst. 


Interesse in ICT dat werkt zoals je verwacht?

Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.