Zet de veiligheid van jouw bedrijfsinformatie voorop | Unica

Zet de veiligheid van jouw bedrijfsinformatie voorop

Zet de veiligheid van jouw bedrijfsinformatie voorop

Security Consultancy 

In een wereld waarin alles met elkaar in verbinding staat en we met alles continu online zijn, is de noodzaak groter dan ooit om ervoor te zorgen dat je risico’s tot een minimum beperkt. Maar wel zonder dat het je organisatie in de weg staat.

Er staat vaak wel ‘ergens’ iets op papier hoe je als organisatie een noodplan in werking moet stellen, maar vaak is het daar bij gebleven. En daar zit voor sommige organisaties het knelpunt, want hoe zorg je ervoor dat, naast de fysieke beveiliging, ook de digitale beveiliging van jouw organisatie op orde komt? Het is geen ver van je bed show, het nadenken over en opstellen van een up-to-date securitybeleid moet liever vandaag dan morgen up-and-running zijn. Maar waar begin je? 

In een securitybeleid wordt vastgelegd hoe de rollen en verantwoordelijkheden in jouw organisatie zijn belegd. Het beveiligingsbeleid kun je zien als een overkoepelend organisatorisch beleidsstuk, waarbij in onderliggende plannen, documentatie, procedures en instructies verdere detaillering en afspraken zijn of moeten worden vastgelegd. 

Onze security-consultants kunnen, om jouw beveiligingsbeleid inzichtelijk te maken, het voortouw nemen. Voor ieder securityniveau hebben wij een oplossing, ook voor jouw organisatie!
 

Hoe de specialisten van Unica ICT Solutions jouw organisatie ook op security-gebied kunnen helpen?

Kom er achter door een afspraak te maken met onze experts op beveiligingsgebied!

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.