Gebouw

Gebouw

Hoeveel een organisatie bespaart als het overstapt op LED-verlichting of als het gebruik gaat maken van warmte-koudeopslag en welke verduurzamingsopties interessant zijn, is inzichtelijk met de module Gebouw van Mijn Unica. Deze module geeft snel en eenvoudig inzicht in de mogelijke energiebesparende verbeteringen in een gebouw, inclusief de benodigde investering, terugverdientijd en CO2-reductie. Hierdoor kan snel energie en dus kosten worden bespaard. Ook is per besparingsmaatregel te zien welke labelsprongen daarmee gemaakt kunnen worden. Indien gewenst, kan Unica Building Services deze zelfs garanderen.

Met een minimale invoer van gegevens biedt de module Gebouw in één oogopslag een realistisch energiebesparingspotentieel van een pand. De online tool maakt hiervoor gebruik van gegevens van meer dan 20.000 referentiegebouwen en data van onder meer het Kadaster en RVO Nederland. Hierdoor volgt snel een duurzaamheidsadvies voor het gebouw of de gehele gebouwportefeuille zonder tijdrovende en geldverslindende onderzoeken.

Voordelen module Gebouw

  • Snel en eenvoudig een duurzaamheidadvies voor een gebouw of complete portefeuille 
  • Inzicht in concrete energiebesparingsmaatregelen, inclusief investering, terugverdientijd en CO2 reductie
  • Inzicht in de labelsprongen die het gebouw kan maken (eventueel gegarandeerd)

Contact

Benieuwd welke energiebesparingen in uw gebouw(en) mogelijk zijn? Neem contact op met uw Unica-contactpersoon of de dichtstbijzijnde Unica-vestiging voor een vrijblijvende demo met een van onze adviseurs.