Melding

Melding

Met de module Melding van het online beheerportaal Mijn Unica is snel en gemakkelijk online een storing of onderhoudsverzoek door te geven en kan de status van afhandeling gevolgd worden. Ook is zichtbaar wanneer er onderhoud is gepland en wat de prestaties van de installaties zijn, bijvoorbeeld het aantal storingen per installatie. Zo kan Unica Building Services snel actie ondernemen als een installatie regelmatig defect is en het onderhoud optimaal afstemmen.

Kortom, altijd up-to-date inzicht in alle installaties. Ideaal voor gebouwbeheerders, technisch beheerders en facilitair managers. Zeker in het geval van meerdere locaties. Dankzij statistieken en uitgebreide rapportages is de gewenste managementinformatie per locatie eenvoudig af te lezen.

Voordelen module Melding

  • Snel en eenvoudig storingen doorgeven; 24 uur per dag, 7 dagen in de week
  • Inzicht in de status van reparatie of onderhoud
  • Inzicht in geplande bezoeken van monteurs
  • Zicht op de conditie van installaties dankzij statistieken (per locatie)
  • Eenvoudige export van gegevens naar Excel

Contact

De module Melding is standaard beschikbaar voor opdrachtgevers die een onderhoudscontract met Unica Building Services hebben. Geen contract, maar wel interesse in de module Melding? Neem contact op met uw Unica-contactpersoon of de dichtstbijzijnde Unica-vestiging voor een vrijblijvende demo met een van onze adviseurs.