De Hybride Paradox | Unica

De Hybride Paradox

De Hybride Paradox

over de uitdagingen van morgen

Optimaal gebruikmaken van digitalisering, een utopie of gewoon werkelijkheid? De uitdagingen van morgen stonden vaak gisteren al voor de deur. Ongeacht in welke branche jij werkzaam bent; de ontwikkelingen raken ons allemaal. Direct de allernieuwste technologieën inzetten enerzijds, maar ook de processen, systemen, applicaties én mensen slim aan elkaar koppelen anderzijds. Wel zonder de impact daarvan op ons werk uit het oog te verliezen en jouw medewerkers te blijven ondersteunen om productief, veilig en bereikbaar te zijn. Maar dat niet alles valt te automatiseren blijkt, de mens blijft een belangrijke schakel in de processen.

Organisaties maken vandaag de dag een enorme transformatie door. Niet alleen vanwege de COVID-pandemie, maar ook door de introductie van allerlei slimme technologieën en hybride werken. In de 5e versnelling naar de cloud wordt daarin steeds normaler. Veilig op kantoor, thuis of onderweg inloggen en samenwerken, programmeren en automatiseren; dat is het nieuwe normaal. Hoe ga jij de uitdaging van de hybride paradox aan?

Vier sprekers, elk vanuit een ander specialisme, nemen jou mee in de ontwikkelingen die juist nu waardevol zijn. Joseph Oubelkas, gerenommeerd spreker en auteur van de bestseller ‘400 brieven van mijn moeder’, zal als keynote speaker zijn indrukwekkende levensverhaal met je delen. Na afloop van het event ben je weer helemaal up-to-date en kun je geïnspireerd verder met jouw werkzaamheden en toekomstplannen. Om straks voorop te lopen op het gebied van productiviteit, connectiviteit én veiligheid. 

Wacht niet te lang en meld je snel aan. 

Afbeelding
Direct-inschrijven

 

 

Onze partners

Afbeelding
partners-hybride-paradox


Over de sprekers

Frank-van-de-Kamp

Frank van de Kamp

Sales Manager - VodafoneZiggo

'Plezier en vooruitgang met elke verbinding', dat is waar VodafoneZiggo voor staat. In het Experience Centre brengt Frank van de Kamp dit credo tot leven. Op 25 mei geeft hij je een inkijkje in de wereld van technische hoogstandjes. Zoals Tim, een hologram die je vertelt over ons GigaNet. Een 3D-show waarin je de impact van onze technologie op de stad en maatschappij zelf ervaart. En een interactieve installatie die toont hoe Internet of Things de samenleving vooruithelpt. Frank laat zien hoe VodafoneZiggo aan de slag gaat met de uitdagingen van morgen.

Jannes-Janssen

Jannes Janssen

Business Manager Connectivity & Communications - Unica ICT Solutions

Met zijn jarenlange ervaring is Jannes dé expert op het gebied van bereikbaarheid en telefonie en vertelt je alles over de ongekende mogelijkheden van hybride werken. Denk aan een goede headset, een speciale camera in vergaderruimtes, een SIP-telefoon op het bureau enzovoorts. Maar ook vertelt hij over het belang van goede adoptie door medewerkers. We werken namelijk steeds meer van een gecentraliseerde kantoor-telefoniecentrale naar een gedecentraliseerde omgeving, één met veel meer perspectief. Jannes vertelt je 25 mei hoe deze trend de communicatie en samenwerking binnen organisaties veranderd, ‘Presence is the dialtone of today’. 

Hendry-Scholing

Hendry Scholing

Business Manager Digital Security & Networking - Unica ICT Solutions

OT en IT verweven zich steeds meer met elkaar. Enerzijds om de vruchten te plukken van moderne technologie en anderzijds om een concurrentievoordeel te behalen. De fusie brengt onderling verbonden systemen en data-analyse, supervisory control en data acquisition (SCADA), industrial control systems (ICS), Industrial Internet of Things (IIOT) en slimme sensoren naar bedrijfs- en productieprocessen. De keerzijde van de toenemende connectiviteit van operationele technologie van externe netwerken is de toename van aanvallen op OT-omgevingen en -systemen. Hendry gaat 25 mei in op de belangrijkste trends en verwachtingen voor OT-beveiliging in 2023.

Jozeph-Oubelkas

Joseph Oubelkas

Spreker & auteur van bestseller '400 brieven van mijn moeder'

Joseph Oubelkas staat aan het begin van zijn carrière en heeft net een ICT-bedrijf opgestart, wanneer hij op 24-jarige leeftijd onterecht wordt veroordeeld voor drugssmokkel en 10 jaar in een gevangenis in Marokko belandt. Ondanks deze negatieve ervaringen besluit hij dit om te zetten in iets positiefs – hij schrijft een boek over zijn ervaringen, wordt spreker en inspireert veel mensen met zijn verhaal. Joseph vertelt inspirerend hoe hij alles uit zijn mogelijkheden heeft gehaald.

Over de locatie

In het Experience Centre ga je op unieke en interactieve tour door de wereld van connected networking en de digitale werkplek. Het is dé plek waar wordt gebrainstormd over innovatieve oplossingen voor organisaties. Ontdek en ervaar zelf hoe je jouw netwerk kunt optimaliseren, en zie met eigen ogen meer over de nieuwste technologie en wat deze voor jouw organisatie kan betekenen. 

Schrijf je hier in

Wil jij voorop lopen op het gebied van productiviteit, connectiviteit en veiligheid? Wacht dan niet te lang en meld je snel aan voor deze sessie die op donderdag 25 mei aanstaande plaats zal vinden, we hebben slechts plek voor 25 personen. 

De inschrijving is gesloten.