Over Unica
Home > Over Unica > Vestigingen > Unica Eindhoven

Unica Eindhoven

Ook in de lichtstad technische dienstverlening van Unica
Eindhoven en omgeving: bij uitstek een regio die bol staat van de techniek. Toch kan het een goede zaak zijn ook eens uw licht op te steken bij Unica Eindhoven. Wist u bijvoorbeeld dat Unica Smart LED bij uitstek geschikt kan zijn als uw nieuwe verlichtingsconcept bij bijvoorbeeld renovatie van uw pand? Unica Eindhoven bundelt voor u alle mogelijkheden van Unica op de snijvlakken van installatietechniek, technisch beheer, ict, security, enz. Met werktuigbouwkunde en elektrotechniek als basis koppelt deze technisch dienstverlener moeiteloos alle mogelijkheden aan elkaar.

Bovenop de ICT
Unica Eindhoven zit letterlijk en figuurlijk bovenop de ICT. Niet alleen in de omgeving vindt u veel ICT-gerelateerde bedrijven, maar ook het pand zelf wordt gedeeld met Unica Schutte ICT. Deze Unica-deelneming biedt haar klanten een totaaloplossing op het gebied van ICT en telecom. Met ruim 150 specialisten verzorgt Unica Schutte ICT de complete ICT-keten op het gebied van levering, implementatie, beheer en onderhoud van ICT-infrastructuren. Daarnaast biedt de vestiging in Eindhoven u ook alle Unica diensten op gebied van de fysieke ict-netwerken, datacenters en datarooms. 

Groen technisch beheer verbetert uw total cost of ownership
Unica begrijpt als geen ander hoe je technisch beheer zodanig uitvoert dat uw prestaties niet alleen duurzamer worden, maar dat ook uw total cost of ownership omlaag kan in veel gevallen. Soms zijn eenvoudige ingrepen in de regeltechniek al voldoende om  grote besparingen te realiseren. Unica Eindhoven adviseert u graag waar voor u het omslagpunt ligt en waar voor u met geringe investeringen spoedig grote resultaten zijn te halen.

Bezoek- en postadres
Science Park Eindhoven 5204
5692 EG Son

telefoonnummer: 040 - 29 11 310

 

H.K.M.W. (Harry) Manders
Vestigingsdirecteur
 

english
DBBS
DBBS