ICT en kantoorautomatisering

ICT en kantoorautomatisering

ICT en kantoorautomatisering

In hoog tempo heeft informatie- en communicatietechnologie (ICT) de wereld veroverd. Vrijwel elk primair bedrijfsproces draait tegenwoordig op snelle processors en slimme software. Dat geldt voor (mobiele) werkplekken, maar ook voor steeds meer andere systemen in een gebouw. Unica kan zijn klanten ondersteunen in ICT en kantoorautomatisering, zoals software, hardware, cloud-  en telecomoplossingen.

Unica verzorgt daarbij de complete ICT-keten op het gebied van levering, implementatie, beheer en onderhoud van ICT-infrastructuren. Door samenwerkingen met soft- en hardware leveranciers van A-merken en door het geven van onafhankelijk advies, heeft Unica een breed portfolio met de meest effectieve oplossingen voor zowel ICT als telecom. Vanuit de overtuiging dat ICT voor gebruikers moet werken in plaats van andersom, richt Unica zich niet alleen op het primaire bedrijfsproces, maar ook op het verhogen van de werknemerstevredenheid. 

Daarmee levert Unica een bijdrage aan de bedrijfsdoelstellingen van zijn opdrachtgevers. Vanuit zijn eigen dubbel uitgevoerde datacenters helpt Unica bij plaats- en tijdonafhankelijk werken, strategisch advies, implementaties, ICT-beheer, (mobiele) telecomoplossingen en platformontwikkeling.

Lees meer over ICT