Security (beveiliging) | Unica

Security (beveiliging)

Security (beveiliging)

Zorginstellingen hebben te maken met complexe vraagstukken op het gebied van fysieke en digitale beveiliging. Om goede zorg te kunnen leveren is het belangrijk dat medewerkers, cliënten/bewoners en bezoekers zich welkom en veilig voelen. Oftewel, dat een zorginstelling toegankelijk, open en gastvrij is. Aan de andere kant wil de zorgsector maximale controle en zekerheid als het gaat om gevoelige onderwerpen, zoals toegangsbeveiliging, cybersecurity en privacy.

Risicobeheersing

Veel zorginstellingen zijn op zoek naar een passende oplossing voor deze lastige spagaat. Unica is gespecialiseerd in het op maat beveiligen van fysieke en digitale omgevingen en het beheer en onderhoud van beveiligingsinstallaties op locaties met hoge veiligheidseisen. In de zorg maakt Unica gebruik van geavanceerde technieken, die zo min mogelijk zicht- en voelbaar zijn en tegelijk maximale controle en bescherming bieden. Hiermee zorgt Unica, zowel binnen als buiten de muren van de zorginstelling, voor een optimale risicobeheersing.

Security-oplossingen

Slimme security-oplossingen dragen bij aan meer comfort, veiligheid en gepersonaliseerde zorg  voor cliënten/bewoners. Medewerkers kunnen hun werk doen in een veilige omgeving en onbevoegden krijgen geen kans om op plekken te komen waar zij niet horen te zijn. Unica creëert deze ideale situatie door onder meer gebruik te maken van intelligente camerasystemen, intercominstallaties en autorisatiebeleid. Door alle systemen te laten samenwerken in één integraal systeem kan het primaire proces ongestoord doorgaan.

Hieronder lees je hoe Unica zorginstellingen kan ondersteunen op het gebied van veiligheid.