Unica, sterk in de publieke sector

Overheid

Overheid

Dagelijks worden publieke gebouwen bezocht door vele honderden bezoekers, medewerkers en burgers. Elke publieke instelling wil immers een open en toegankelijke instelling zijn, een plek waar mensen prettig kunnen werken en verblijven. Een goed functionerend gebouw is hiervoor een belangrijke voorwaarde.

Sterk in publieke sector
Uit onderzoek blijkt dat een goed binnenklimaat significante invloed heeft op werkprestaties en algehele beleving. Unica maakt zich sterk voor gezonde werk- en ontvangstruimten en haalt het beste uit openbare gebouwen door een geïntegreerd samenspel van technologische voorzieningen. Unica heeft jarenlange ervaring met nieuwbouw, renovatie en onderhoud en beheer van gemeentehuizen, kantoren, scholen, zwembaden, musea, sporthallen, etc. Overheidsinstellingen kunnen dus rekenen op de expertise en flexibiliteit van Unica.

Alle facetten van techniek
Unica kent alle ins en outs van techniek en kan die kennis en ervaring op inventieve wijze inzetten. Als allround technisch dienstverlener verzorgt Unica alle denkbare facetten van techniek in een publiek gebouw. Denk aan klimaatinstallaties, warm water- en stroomvoorziening, een intelligente ICT-infrastructuur, sanitair, brandbeveiliging en/of complexe beveiligingsinstallaties in een multifunctioneel gebouw met meerdere gebruikers.

Eén aanspreekpunt
Bij Unica krijgen overheidsinstellingen via één aanspreekpunt toegang tot alle technische disciplines en oplossingen. Unica weet bovendien als geen ander hoe belangrijk het is om tijdens een verbouwing van een openbaar gebouw of bij onderhoudswerkzaamheden snel en geruisloos te werken. Unica voert alle werkzaamheden dan ook uit met zo min mogelijk overlast voor medewerkers en bezoekers.