Unica, technisch partner voor sport, cultuur & hospitality

Sport, Cultuur & Hospitality

Sport, Cultuur & Hospitality

Voor een hotel, sportaccommodatie, theater, wellness center of zwembad staan de klanten natuurlijk permanent centraal. Unica helpt organisaties in de sport, cultuur & hospitality met technische oplossingen zodat hun klanten het nog beter naar hun zin hebben bij hun accommodatie.

Unica houdt klanttevredenheid hoog 
Unica denkt graag mee over hoe gebouw(en) zo aantrekkelijk mogelijk kunnen blijven voor gasten en bezoekers. Unica zorgt voor comfort, veiligheid en ICT-voorzieningen op een energie- en kostenbesparende manier. Of het nu een nieuw gebouw betreft of de modernisering van een bestaand gebouw, Unica heeft passende oplossingen die zo geruisloos mogelijk worden uitgevoerd. Zo kunnen gasten ongestoord van de gastvrijheid van onze opdrachtgevers blijven genieten.

Alle facetten van techniek
Als allround technisch dienstverlener kan Unica alle denkbare facetten van gebouwtechniek verzorgen. Denk hierbij aan klimaatinstallaties en stroomvoorziening tot een intelligente ICT-infrastructuur en van aangename luchtbehandelingsinstallaties tot professionele beveiligingsinstallaties. Unica heeft veel ervaring met nieuwbouw, renovatie en technisch beheer en onderhoud van musea, hotels, sporthallen, theaters en zwembaden en is bekend met de specifieke aandachtspunten in deze sectoren.