Unica in retail en handel

Retail & Handel

Retail & Handel

Warm in de winter, koel in de zomer. Het lijkt eenvoudig, maar uiteindelijk is dat de basiswens als het gaat om het klimaat in winkels en andere handelsondernemingen. Verwarming die automatisch is geregeld, verlichting die zelf rekening houdt met het daglicht en security-systemen die medewerkers en klanten bescherming bieden. Unica verzorgt dat voor zijn klanten, zodat retailers zich volledig kunnen richten op alle andere belangrijke aspecten van het ondernemerschap.

Van toegangscontrole tot brandbeveiliging
Vanzelfsprekend moeten winkelpanden of handelsondernemingen aan allerlei wettelijke voorschriften voldoen, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid. Unica kan daarbij als totaalleverancier op talrijke vlakken ondersteunen, waaronder op het gebied van brandveiligheid, toegangsbeveiliging en ICT-oplossingen. Door gerichte vragen te stellen om de wensen en situatie van opdrachtgevers te inventariseren, komt Unica met een gepaste oplossing. Elke onderneming is immers uniek. Unica beschikt over ruime ervaring en flexibiliteit op diverse technische gebieden, wat resulteert in een maatwerk oplossing voor winkels of handelsondernemingen.

Duurzaamheid telt
Duurzaamheid telt natuurlijk altijd vanuit het oogpunt iets voor het milieu en de volgende generaties te willen doen. Daarnaast telt duurzaamheid ook in de portemonnee. Retailers profiteren bij Unica van oplossingen die zowel duurzaam als rendabel zijn. Daarmee ontstaat een goede balans tussen de maatschappelijke rol van ondernemers en hun bedrijfsresultaat.