Unica: voor optimale kantooromgevingen

Zakelijke en financiële dienstverlening

Zakelijke en financiële dienstverlening

De technische realisatie en onderhoud van kantooromgevingen zijn kernkwaliteiten van Unica. Unica heeft al vele kantoren gerealiseerd, verbouwd en gerenoveerd voor zakelijke en financiële dienstverleners. Opdrachtgevers kunnen rekenen op een maatwerkoplossing die is aangepast aan de wensen van de kantoorgebruikers. Unica biedt geïntegreerde oplossingen voor zowel verwarming, verlichting, data en telefonie als voor brandbeveiliging, toegangsbeveiliging, ICT, gebouwbeheersystemen en energiebesparing.

Lage exploitatiekosten
Bij de engineering en realisatie van technische oplossingen in kantoren heeft Unica het uitgangspunt dat de aanschaf van een installatie aantrekkelijk moet zijn, zowel qua investering als voor wat betreft de exploitatiekosten. Unica is gespecialiseerd in energiezuinige, onderhoudsvriendelijke systemen met zo laag mogelijke kosten op de lange termijn. Unica biedt onder meer energiezuinige verlichting, verwarming en koeling met behulp van een bodemopslagsysteem en geavanceerde gebouwbeheersystemen. Indien gewenst beheert Unica de systemen op afstand en worden eventuele storingen vaak verholpen voordat ze optreden.

Renovaties
Ook voor de renovatie of nieuwbouw van een kantoorpand is Unica een geschikte partner, zowel voor leegstaande kantoren als voor gebouwen die volop in bedrijf zijn. In dat laatste geval stemt Unica zijn werkzaamheden nauwkeurig af op het werkproces, zodat opdrachtgevers zo min mogelijk hinder ondervinden terwijl Unica het kantoor verbetert in comfort en gebruiksgemak. Doordat Unica thuis is in talrijke technische disciplines, kunnen opdrachtgevers met één partij al hun wensen afstemmen en realiseren.

Organisaties anticiperen op methodes waarop medewerkers in een veilige omgeving kunnen terugkeren naar kantoor, zodat zij elkaar weer kunnen ontmoeten. Unica biedt daarvoor Building Insight | Air, een oplossing voor permanent inzicht in luchtkwaliteit.
Building Insight sensor