Unica, technisch partner voor transport & logistiek

Transport & Logistiek

Transport & Logistiek

Continuïteit, veiligheid en snelheid zijn ‘key’ in de wereld van transport en logistiek. Unica weet dit als geen ander en stemt zijn technologische oplossingen hierop af. Unica beschikt over diepgaande kennis en ervaring om processen te optimaliseren en daardoor het rendement van een transport & logistieke organisatie te verhogen, uiteraard zonder concessies te doen aan de veiligheid. 

Van automatisering tot brandbeveiliging
Logistieke centra en de transportsector hebben een hoge productiviteit nodig om hun concurrentiepositie te versterken. Unica kan als totaalleverancier op talrijke vlakken ondersteunen in oplossingen om de productiviteit te verhogen. Denk daarbij aan procesautomatisering, klimaatverbetering, brandveiligheid, ICT en energie. Met enkele gerichte vragen komt Unica tot de kern van de bedrijfsprocessen en verzorgt het een passende oplossing op maat. Elke onderneming is immers uniek.

Duurzaamheid telt
Duurzaamheid telt altijd vanuit het oogpunt iets voor het milieu en de volgende generatie te willen doen. Daarnaast beïnvloedt duurzaamheid ook de portemonnee. Bij Unica profiteren opdrachtgevers van oplossingen die zowel duurzaam als rendabel zijn en die goed aansluiten bij de duurzaamheidsbeginselen die een steeds grotere rol spelen in de transport & logistieke sector.