Unica, sterk in onderwijs

Onderwijs

Onderwijs

Elke dag wordt op scholen en universiteiten lesgegeven om leerlingen en studenten klaar te stomen voor een mooie toekomst. Een gezond binnenklimaat heeft significante invloed op de leerprestaties. Bovendien draagt een gezond gebouw bij aan het comfort en welbevinden van leerlingen, docenten, medewerkers en bezoekers. 

Slim en gezond onderwijsklimaat
Unica maakt zich sterk voor gezonde en slimme onderwijsinstellingen en haalt het beste uit schoolgebouwen door een geïntegreerd samenspel van technologische voorzieningen. Unica heeft jarenlange ervaring met de technische realisatie van universiteiten, hogescholen, regionale opleidingscentra, middelbare scholen en basisscholen. Zowel voor nieuwbouw, renovatie als voor onderhoud en beheer kunnen onderwijsinstellingen rekenen op de expertise en flexibiliteit van Unica.

Alle facetten van techniek
Als allround technisch dienstverlener verzorgt Unica alle facetten van techniek in een onderwijsgebouw. Denk aan klimaatinstallaties en stroomvoorziening, aan het realiseren van een volledige ICT-infrastructuur, brandbeveiliging, een professionele keukeninstallatie of een complex beveiligingssysteem in een multifunctioneel gebouw met meerdere gebruikers. Unica kent alle ins en outs van techniek en kan zijn kennis en ervaring op inventieve wijze inzetten.

Stille kracht in het onderwijs
Unica biedt een geïntegreerd totaalpakket en kent de markt. Unica heeft veel onderwijsinstellingen als opdrachtgever, waardoor Unica weet wat in het onderwijs belangrijk is. Of het nu gaat om reguliere onderhoudswerkzaamheden of (grootschalige) verbouwingen, Unica voert deze zo snel en geruisloos mogelijk uit om de continuïteit van het onderwijs niet in gevaar te brengen en de dagelijkse gang van zaken zo min mogelijk te verstoren.

Building Insight sensor
Er is acuut behoefte aan inzicht in de luchtkwaliteit in lokalen en andere ruimtes in scholen, om de zorgen hierover bij leerkrachten, leerlingen en hun ouders weg te nemen. Unica biedt daarvoor Building Insight | Air