Technisch gebouwbeheer

Technisch gebouwbeheer

Technisch gebouwbeheer

Een duurzaam, comfortabel en veilig gebouw met uitstekende communicatiemogelijkheden. Dat is een belangrijke wens én verantwoordelijkheid van iedere gebouweigenaar en werkgever. Om dit te realiseren, moeten alle technische installaties in topconditie zijn: van wandcontactdoos tot verwarming en luchtbehandeling, van sanitair tot netwerkinfrastructuur en van (brand)beveiliging tot zonwering. Het onderhouden en beheren van al die techniek is een omvangrijke, maar belangrijke taak. Unica staat opdrachtgevers hierin bij, zodat zij zich 100% op hun ‘core business’ kunnen richten.

Als ervaren en deskundige partner in techniek, neemt Unica de zorg voor installaties graag van opdrachtgevers over. Unica gaat hierbij verder dan het verhelpen van storingen en biedt een totaaloplossing voor technisch gebouwbeheer. Een integrale aanpak met het gemak van één communicatielijn: via de vaste klantteams van Unica hebben opdrachtgevers toegang tot alle multidisciplinaire oplossingen voor hun gebouw. In nauwe samenwerking met ketenpartners en opdrachtgevers adviseert Unica over het beheer van installaties en systemen. Zo helpt Unica zijn opdrachtgevers werkelijk verder op het gebied van veiligheid, comfort & gezondheid, ICT en energie & duurzaamheid.

Of een organisatie nu op één plek is gevestigd of meerdere locaties telt, opdrachtgevers hebben één vast aanspreekpunt om al hun technische zaken te regelen. Met ruim 400 specialisten in veertien vestigingen verspreid door het hele land is Unica altijd dichtbij om opdrachtgevers bij te staan voor het onderhoud en beheer van hun technische installaties.

Lees meer over technisch gebouwbeheer