Vacatures | Unica

Vacatures

Vacatures

Field Engineer

Je implementeert projectmatig ICT automatiseringsoplossingen bij klanten en troubleshoot deze oplossingen remote en onsite. Je voert werkzaamheden (deels) zelfstandig uit en daarnaast ben je betrokken bij de technische uitvoering van een variëteit aan kleine, grote en complexe projecten, daarnaast vind je het leuk om periodiek de geïmplementeerde oplossingen onsite te beheren bij en/of met de klant.


 

NOC Engineer - Connectivity

Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch en hecht team dat zich inzet met een focus op connectivity? Vind je het daarnaast gaaf om complexe netwerkinfrastructuren te beheren, waaronder onze datacenters en de netwerkomgevingen van onze klanten? Dan ben jij de aangewezen persoon om ons team te komen versterken!


 

Customer Succes Specialist

Klaar om de klantverwachting te overtreffen? Dan zoeken we jou! Door jouw communicatief sterke skills weet jij de klantvraag te vertalen naar een logische opdracht en zorg jij voor de ultieme klantreis binnen Unica ICT Solutions. Door jou voelt de klant zich begrepen én gehoord!


 

Skilled IT Support Specialist

Klaar om de wereld van IT-support te veroveren? Als Skilled IT Support Specialist bij Unica ICT Solutions ben jij dé persoon waar onze klanten altijd op kunnen bouwen!


 

Microsoft 365 Consultant

Heten we jou binnenkort welkom als Microsoft 365 Consultant binnen ons enthousiaste team van 365-specialisten? Dan adviseer jij samen met je collega’s diverse organisaties over veranderingen en begeleid je projecten tot een succes.


 

Connectivity Specialist

Zie je het als een uitdaging om complexe netwerken te bouwen? En ben je op je best als je ingewikkelde vraagstukken mag oplossen waarbij ook de datacenter connectiviteit een rol speelt? Dan ben jij de Connectivity Specialist die wij zoeken! 


 

Presales Solutions Architect Dynamics 365 F&SCM

Ben jij bedreven en creatief in het vertalen van uitdagende klantvraagstukken naar functionele oplossingen op basis van het Dynamics 365 Platform? Kun je deze vervolgens ook op doeltreffende wijze adviseren, positioneren en de klant daarmee overtuigen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


 

Microsoft Dynamics F&SCM Finance Consultant

Zijn er voor jou geen geheimen op het gebied van Dynamics 365 voor Finance & Supply Chain Management (F&SCM)?  En wil jij deze kennis gebruiken om onze klanten verder te helpen met hun financiële en project vraagstukken? Dan ben jij de Microsoft Finance Consultant die wij zoeken!