Vacatures

Vacatures

Azure Consultant

Werk jij graag aan leuke Azure projecten en blijf je graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de public cloud? Bij ons kom je terecht in een enthousiast team waar de focus volledig ligt op Azure.


 

Field Engineer

Je implementeert projectmatig ICT automatiseringsoplossingen bij klanten en troubleshoot deze oplossingen remote en onsite. Je voert werkzaamheden (deels) zelfstandig uit en daarnaast ben je betrokken bij de technische uitvoering van een variëteit aan kleine, grote en complexe projecten, daarnaast vind je het leuk om periodiek de geïmplementeerde oplossingen onsite te beheren bij en/of met de klant.


 

Microsoft Dynamics Support Consultant AX/F&O

Ga jij technische problemen niet uit de weg, maar zie jij dit juist als een uitdaging? En kent de wereld van Dynamics AX/F&O geen geheimen voor jou? Dan ben jij de Dynamics Support Consultant AX/F&O die wij zoeken!


 

Dynamics 365 CE Developer

Vind jij het een uitdaging om software te ontwerpen, te ontwikkelen en te testen? Vervul dan één van de leuke vacatures in ons enthousiaste en ambitieuze team en bouw mee aan onze groeiende organisatie, groei onderweg zelf ook én werk met interessante klantomgevingen!


 

Manager Dynamics 365

Ben jij die bedreven senior Dynamics consultant die een volgende stap wil zetten in zijn carrière of juist die manager die verbreding zoekt in zijn rol. Krijg je energie om collega’s te ondersteunen en naar de volgende stap te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou als Manager Dynamics!


 

Solution Advisor Networking

Digitale transformatie, het start allemaal bij een gedegen netwerkinfrastructuur. Begrijp jij dat als geen ander en word je niet bang van termen als SD-WAN, Wifi6 of SASE? Als Solution Advisor Networking kun jij deze technologische kretologie perfect vertalen naar innovatieve of functionele oplossingen voor onze klanten.


 

Business Consultant Security

Kan jij onze klanten vanuit bedrijfskundig en technisch perspectief adviseren om hun veiligheid en bedrijfsprocessen te verbeteren? Zit security in je bloed, heb je commerciële ervaring en ben je een stevige gesprekspartner voor onze klanten? Solliciteer dan op de functie Business Consultant Security!


 

Adoptie Consultant

Haal jij je energie uit het begeleiden van veranderingen? Ben jij de spil tussen techniek en eindgebruiker? Wil jij dagelijks bezig zijn met het borgen van succes in projecten (Microsoft 365 en Dynamics 365)? Zorg jij ervoor dat een grote IT-verandering prettig landt bij onze klanten? Dan ben jij de Adoptie consultant die wij zoeken!


 

Senior accountmanager ICT

Kun jij onze klanten vanuit bedrijfskundig perspectief adviseren hoe zij ICT in kunnen zetten om hun bedrijfsresultaat te verhogen? Denk jij niet in technische oplossingen, maar kun je op strategisch level met de klant meedenken en oplossingen bieden gericht op hun groei en waar zij mogelijk zelf nooit aan gedacht hebben? Heb je kennis van ICT, ruime commerciële ervaring en ben je een stevige gesprekspartner op directieniveau? Solliciteer dan op de functie senior accountmanager ICT!


 

Digital Marketeer

Heten we jou binnenkort welkom als Digital Marketeer binnen ons jonge en leuke team van marketingspecialisten? Als Digital Marketeer vul jij het team aan als expert in het digitale landschap, met een enorm analytisch brein.


 

Planner Projectbureau

Sterspeler op het gebied van coördinatie, ben jij dé begeleider op weg naar succes en loopt alles op rolletjes wanneer jij aan de planknoppen zit? Dan voel jij je als een vis in het water binnen ons projectbureau!


 

NOC Engineer - Connectivity

Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch en hecht team dat zich inzet met een focus op connectivity? Vind je het daarnaast gaaf om complexe netwerkinfrastructuren te beheren, waaronder onze datacenters en de netwerkomgevingen van onze klanten? Dan ben jij de aangewezen persoon om ons team te komen versterken!


 

Connectivity Engineer - Managed Services

Zie je het als een uitdaging om complexe netwerken optimaal te laten presteren? Ben je in staat snel te schakelen en zo verschillende klant- en netwerkomgevingen te beheren, onderhouden en optimaliseren? Draai je daarnaast je hand niet om voor ingewikkelde vraagstukken waarbij ook de datacenter connectiviteit een rol speelt? Dan ben jij de Connectivity Engineer die wij zoeken!


 

Customer Agent

Als Customer Agent ben jij hét startpunt van een optimale klantreis van de klant binnen onze organisatie en een belangrijke schakel in het succes van de klant. Jij bent de  verbindende factor tussen de klant en je interne collega’s waarbij je onderdeel uitmaakt van een Customer Succes Team binnen onze afdeling Managed Services.


 

Servicedesk Engineer

Als Servicedesk Engineer binnen Unica ICT Solutions ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je verleent telefonisch en online ondersteuning aan onze klanten en werkt binnen een team van gepassioneerde techneuten waar de klant altijd op de eerste plaats staat.


 

Microsoft 365 Consultant

Heten we jou binnenkort welkom als Microsoft 365 Consultant binnen ons enthousiaste team van 365-specialisten? Dan adviseer jij samen met je collega’s diverse organisaties over veranderingen en begeleid je projecten tot een succes.


 

Azure Engineer

Werk jij graag aan het optimaliseren en verbeteren van diverse omgevingen in Microsoft Azure en blijf je graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de public cloud? Bij ons kom je terecht in een enthousiast team waar de focus volledig ligt op Azure.


 

Controller / Manager Finance

In deze functie geef jij sturing aan de afdeling finance & control en ben je de sparringpartner van de directie en het management team. Je bent verantwoordelijk voor een correcte en complete boekhouding en bekend met accounting, treasury en belastingen.