Hoe Aqualab Zuid haar buitendienstprocessen optimaliseert met Dynamics | Unica

Hoe Aqualab Zuid haar buitendienstprocessen optimaliseert met Dynamics

Hoe Aqualab Zuid haar buitendienstprocessen optimaliseert met Dynamics

Het waterlaboratorium Aqualab Zuid levert een belangrijke bijdrage aan de beschikbaarheid van veilig en gezond water. Met recht trots op haar vitale rol bij de winning, productie en distributie van het drinkwater in Nederland. Water dat tot het schoonste en smakelijkste van de wereld wordt gerekend. Gevestigd in het hart van natuurgebied de Brabantse Biesbosch werkt Aqualab Zuid voor waterbedrijven en waterverwerkende industrie, zwembaden, overheden en zorginstellingen en andere organisaties. 

Medewerkers controleren naast routinematig ook ad hoc de waterkwaliteit en testen met een groot en uitlopend klantenbestand vele soorten monsters. Die verschillende soorten monsters vereisen verschillende kwalificaties van de veldmedewerkers van Aqualab Zuid, iets wat de planning uitdagend kan maken. De grote wens lag er om het buitenwerk te optimaliseren, maar om dat te doen moest eerst het planproces geautomatiseerd worden. De waterexperts gingen op zoek naar een deskundige partij die hen daarbij kon helpen en vonden aansluiting bij de specialisten van Unica ICT Solutions, die met Dynamics 365 Field Service en een op maat gemaakte applicatie het applicatielandschap vereenvoudigden. 

Albert van Wijk, teamleider buitendienst bij Aqualab Zuid, vertelt in de video hieronder hoe alle buitendienstmedewerkers nu efficiënt kunnen werken met Microsoft Dynamics 365 Field Service.

Net als Aqualab Zuid de wereld van logische processen openen? 

Heb je de keuze al gemaakt om met Microsoft Dynamics te gaan werken en ben je op zoek naar een geschikte partner, wil je ‘gewoon’ meer weten over het Dynamics-platform of ben je benieuwd naar wat Field Service, CRM-, ERP- of één van de andere modules jouw organisatie kan brengen? Wat je vraag, uitdaging of verzoek ook is, laat ons jou meenemen in de wereld van digitale mogelijkheden.

Laat hieronder je gegevens achter, onze Dynamics-specialisten staan voor je klaar!