Mondriaan

Mondriaan

Veilig integreren

Mondriaan is een grote organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in Zuid-Limburg, die te maken heeft met een stijgende behoefte aan 24-uurszorg en veiligheid. Het onafhankelijke Unica-bedrijf Regel Partners hielp bij het integreren van diverse systemen.

“Veiligheid is heel belangrijk voor onze cliënten en voor ons personeel”, zegt Gerard Worms, procesmanager huisvesting. “Regel Partners adviseerde Sky-Walker, een platform dat data van verschillende standalone beveiligingssystemen verwerkt tot eenduidige informatie in een gebruiksvriendelijke user interface. Intussen draaien alle camera’s, brandmeldinstallaties, intercomsystemen en diverse sleutelkasten onder Sky-Walker. Ook het toegangsbeleid hebben we volledig geautomatiseerd.”

Merkonafhankelijk
Thijs Houben, projectleider en adviseur voor de afdeling vastgoed: “Regel Partners werkt merkonafhankelijk. Ze kiezen altijd voor de beste oplossing en bieden daardoor heel veel flexibiliteit. Afspraken worden netjes nagekomen en als er problemen zijn, worden die snel en adequaat opgelost.”