Technisch beheer in de zorg

Zorg

Zorg

De zorg ontzorgen
Zorg is mensenwerk. Ondanks alle dynamiek en uitdagingen waar de branche zich voor gesteld ziet, draait het uiteindelijk maar om één ding: de beste zorg voor de patiënt. Zorginstellingen willen een omgeving waar zorgprofessionals en patiënten zich volledig kunnen richten op “care and cure”. De technische ondersteuning van dit zorgproces vraagt om een specialistische benadering op zowel menselijk als technisch vlak. 

Een zorginstelling is een bijzondere (werk)omgeving. Er gelden andere (on)geschreven gedrags- en omgangsregels dan in de meeste organisaties, doordat er sprake is van een kwetsbare gebruikersgroep. Als deskundige partner voor organisaties in de gezondheidszorg begrijpt Unica Building Services dat dit een specifieke, betrokken benadering vereist. Privacy, integriteit, respect, veiligheid: het zijn waarden die met de grootste zorgvuldigheid worden nageleefd binnen zorginstellingen en in de dienstverlening van Unica Building Services. 

Specialistische zorgteams
Unica Building Services werkt met specialistische zorgteams: gekwalificeerde technici met ruime ervaring in de zorgomgeving. Zij beschikken over de juiste sociale en empathische skills, kennen de procedures, richtlijnen en processen en internaliseren de werkwijze en cultuur. In alles stelt Unica Building Services de techniek 100% in dienst van de zorgverlening en zorgbeleving van patiënten en bezoekers. 

Het voordeel van een complete technisch dienstverlener
Of het nu gaat om realisatie of onderhoud; zorginstellingen die kiezen voor Unica Building Services kiezen voor een kundige en betrouwbare partner die alle facetten van het onderhouden en beheren van installatietechniek kan verzorgen. Uiteraard is Unica Building Services up-to-date als het gaat om de laatste technieken op het gebied van domotica, op afstand bedienbare verlichtings- en zonweringsystemen (gebouwbeheer), personenzoek- en communicatie-installaties, verpleegoproepsystemen, etc. In alles wat Unica Building Services doet, staan de vragen en wensen van zorginstellingen centraal.

Wie een solide en betrokken partner zoekt die als geïntegreerd onderdeel van een organisatie werkt aan het ontzorgen van de zorg, is bij Unica Building Services aan het juiste adres! 

Referenties:
Thebe
Volckaert
Elisabeth ziekenhuis
Isala ziekenhuis
Groene Hart ziekenhuis
BovenIJ ziekenhuis
Gelre Ziekenhuis
Arki